Een budget vriendelijk merk die mij al een tijdje aansprak, is het make-up merk ELF. Het merk ELF staat voor Eyes, Lips, Fave en staat bekend om kwalitatief goede make-up voor een mooie betaalbare prijs. In dit artikel deel ik daarom graag een nieuw pareltje uit mijn make-up collectie, namelijk de ELF Putty Blush. Het is een prachtige vegan cream blush in een roze/oranje kleur. Lees je gezellig mee?

ELF PUTTY BLUSH DOUGLAS VEGAN REVIEW
ELF Putty Blush

Verpakkingen waar ik van houdt zijn simpel, maar vooral ook handig om mee te nemen. Zo kan ik een product makkelijk mee nemen in mijn tas als ik een afspraak heb, tevens kan bijwerken als dat nodig is.

De ELF Putty Blush zit in een klein rond doorzichtige potje en heeft een zwarte draai dop. Op de draaidop staat in grote witte letters ELF, met er onder Putty Blush. De verpakking is makkelijk te openen en dicht te maken. Voor iedere leeftijd daarom ideaal om te gebruiken. De kleur van de Blush is te omschrijven als een roze/oranje blush. Met een schone vinger kan ik gemakkelijk rondjes draaien in het potje, waarna ik op merk dat de cream blush heerlijk zacht aanvoelt en makkelijk is aan te brengen. De substantie voelt dan ook fijn aan op de huid en de pigmentatie is dan ook perfect! De kleur van de blush is mooi subtiel.

Lees ook: CATRICE Glow Lover Oil-infused highlighter review

ELF PUTTY BLUSH REVIEW open pot

ELF PUTTY BLUSH review swatches

Ik houd er van om een blush subtiel aan te brengen, het liefst in combinatie met een bronzer en een mooie highlighter. Een voordeel van een cream blush is, dat de blush niet snel zal breken in 1000 stukjes. Waar ik met meerdere poeder blushes helaas veel ervaring mee heb. Ik vind dit dan ook ontzettend zonde en zou dan eerder kiezen voor een cream blush zoals deze van ELF. Ik ben dan ook benieuwd naar andere make-up producten van het merk zoals een foundation, oogschaduw palettes en lipsticks.

De make-up producten worden niet getest op dieren en zijn bovendien geheel VEGAN! Het merk ELF is verkrijgbaar bij DOUGLAS voor een mooi prijsje.

Ben jij al bekend met het budget make-up merk ELF?
liefs gea van glamview

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *