Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik graag winkel bij Action. Natuurlijk moest ik even door de make-up schappen neuzen en kwam ik verschillende long lasting lipsticks tegen van het merk MAX&MORE. Ik besloot om drie verschillende kleuren mee te nemen, namelijk de MAX&MORE Long Lasting Lipsticks in de kleur: 353 Darling, 367 Adore Me en 358 Blossom. Zouden deze budget MAX&MORE Long Lasting Lipsticks echt zijn koop waard zijn? Hieronder lees je nu mijn review. Lees je mee?

MAX&MORE Long Lasting Lipsticks

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, name ik drie verschillende kleuren mee van de MAX&MORE Long Lasting Lipsticks. De keuze was dan niet moeilijk om te maken, aangezien roze mijn favoriete kleur is, een nude kleur altijd goed staat bij elke make-up look en outfit en is de donker rode kleur perfect voor de aankomende feestdagen.

BIJLAGEDETAILS MaxMore-Long-lasting-lipsticks-detail

De MAX&MORE Long Lasting Lipsticks zijn per stuk verkrijgbaar, en verpakt in zwarte kartonnen verpakking. Het uiterlijk van de verpakking ziet er simpel, maar chique uit.

MAX&MORE Long Lasting Lipsticks in verpakking

Prachtig! Daar houdt ik van. De kleur van de lipstick is duidelijk te zien, zo weet je precies wat je koopt en in de hoek op het zwarte karton staat vermeld welke kleur het is.

MAX&MORE Long Lasting Lipsticks namen

Ik heb gekozen voor de MAX&MORE Long Lasting Lipsticks: 353 Darling, 367 Adore Me en 358 Blossom.

Swatches van de MAX&MORE Long Lasting Lipsticks

De Long Lasting Lipsticks hebben twee zijden, aan de rechter zijde zit de kleur van de lipstick, aan de andere zijde zit een doorzichtige lipgloss die er voor zorgt dat de kleur langer houd op de lippen. Van andere merken heb ik soort gelijke lipsticks gehad die zeer goed dekten en bleven zitten. Laten we de swatches eens van dichtbij bekijken op mijn hand.

Bij het open draaien van de lipstick zie ik een mooie applicator te voorschijn komen waarmee ik de lipstick aan kan brengen. Deze voelt zacht aan tijdens het aanbrengen van de lipstick, net als de substantie van de lipstick zelf. De lipstick voelt romig aan op de lippen en is makkelijk aan te brengen. De kleur is direct goed te zien en de pigmentatie is veel belovend. Na het aanbrengen van de lipkleur, ga ik voor de doorzichtige lipgloss. Deze heeft net als de Long Lasting Lipstick zelf, dezelfde applicator en brengt makkelijk aan op de lippen. Er komt een mooie glossy kleur te voorschijn op mijn lippen. Wauw! Op mijn hand zie je duidelijk hoe goed de pigmentatie is van de lipstick.

Lees ook: MAX&MORE Eyeschadow palette LIVE IT UP

MAX&MORE Long lasting lipsticks swatches op hand

Hoe is de long lasting lipstick gedurende dag?

Natuurlijk heb ik voor jullie één van de lipsticks getest gedurende dag op mijn lippen. Na het aanbrengen droogt de lipstick mooi op. De kleur is mooi intens en ziet er prachtig uit. Na het eten van twee crackers en onder het genot van een kop thee is het resultaat echt goed. Voor een budget long lasting lipstick is dit echt een topper! Ik ben blij dat ik drie verschillende kleuren heb mee genomen. Na het eten en drinken zit de kleur nog prachtig op mijn lippen en zelfs op de beker van mijn thee is de kleur niet terug te vinden.

De swatches op mijn hand gingen zelfs met wat zeep en water moeizaam er van af. Er bleef duidelijk een kleur achter. Bizar! Mijn favoriete kleur is denk ik echt de roze (BLOSSOM). De rode lipstick is voor de feestdagen echter een goede aanrader. De kleur is intens mooi en blijft goed zitten tijdens het eten en drinken. Je hoeft hem niet continu te bij te stiften wat ik ideaal vind.

De lipsticks kosten per stuk €1,39 bij Action.
Ze zijn VEGAN en dierproefvrij

Welke kleur zou jij kiezen?
liefs gea van glamview

Advertenties

One Reply to “3 Prachtige MAX&MORE Long Lasting Lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *