Alles wat ik gedurende een week beleef, ervaar en graag bij stil sta fotografeer ik graag. Wekelijks komt er een terugkerend rubriek online. Het rubriek “Mijn week in foto’s“. In dit artikel deel ik de leukste foto’s van de afgelopen week afkomstig van mijn IPhone. Benieuwd hoe deze week er voor mij uit zag?

Mijn week in foto's Glamview
De week begon vroeg met een boek aan het consultatiebureau in onze wijk. Een standaard bezoek voor onze zoon met wegen en meten en daarna langs de kinderarts. De eerste prikken heeft hij al gehad, met elf maand hoeft hij pas weer. Meneer is weer goed gekeurd en mag starten met het eten van meer vaste voeding naast zijn flessen. Nu kan hij meer met ons mee doen met eten en drinken.
Mijn week in foto's Glamview
Julius is helemaal blij met zijn speelgoed. Deze kreeg hij eerder al cadeau van mijn ouders, maar eigenlijk is hij nog te jong om het zelf in te drukken. Als de toetsen worden in gedrukt, dan verschijnt er boven in een open hokje waar een dier zit verstopt. Julius vind het zo leuk als er een diertje verschijnt en begint te lachen. Onze hond zit graag vlak bij hem en let altijd goed op wat er gebeurd. 
Mijn week in foto's Glamview
De postbode kwam met een grote doos aan de deur. Dit keer een doos vol met leuke items van LASCANA. Na een leuke samenwerking met LASCANA mocht ik een aantal items uit zoeken uit het assortiment. Ik koos voor een set strings van het merk Calvin Klein, een zwart lederen rugzak en een paar sandalen met hak van LASCANA eigen merk. Deze leuke items zullen voorbij komen op outfit foto’s op Instagram en/of mijn blog.
Mijn week in foto's Glamview
Julius vind het heerlijk om heen en weer te rollen. Op het moment is hij vooral bezig om zelfstandig op zijn buik te gaan liggen vanuit rug positie. Hij heeft het nu goed door hoe het werkt. Samen met onze hond ligt hij op zijn kleed. 
Mijn week in foto's Glamview
De zomer is nu dan wel voorbij, maar voor mij echter nog niet. Ik zocht in mijn la naar een zomers nagellak kleurtje om mijn nagels te lakken. Het werd deze paars/roze kleur van het merk Maybeline. Ik word vrolijk van deze opvallende kleur. 
Mijn week in foto's Glamview
Claudia van Beautytag kwam bij mij om twee leuke video’s te filmen voor IG TV. Ze mocht van een PR Bureau de nieuwste herfst/winter collecties van Essence en Catrice ontvangen. Ben jij benieuwd naar deze producten? Dan kun je ze binnenkort verwachten op onze IG TV account. 
Mijn week in foto's Glamview
Deze mooie producten van Essence en Catrice mocht ik van Claudia houden. Een prachtige oogschaduw palette, blush en highlighter palette, twee soorten gouden nagellak, een waterproof mascara en een donker rode lipstick. Van de oogschaduw en de blush en highlighter palette van Essence komt binnenkort een artikel online. Ze zijn namelijk prachtig!
Mijn week in foto's Glamview
Mijn broer(tje) werd 26 jaar afgelopen Zaterdag. Om dit te vieren had mijn moeder hapjes gehaald en een vruchtenvlaai van de bakker voor de liefhebber. 
Mijn week in foto's Glamview
Mijn week in foto's Glamview
Aangezien het prachtig weer was hebben wij met zijn allen fijn in de tuin gezeten. Bij mijn ouders is veel ruimte om het huis wat ideaal is om een zonnestraaltje mee te pikken. Julius heeft zijn blauwe pet op tegen de zon die hij van zijn tante heeft gekregen. Staat het niet schattig?
Advertenties

2 Replies to “Mijn week in foto’s # 2. Bezoek consultatiebureau, herfst/winter collectie Essence en Catrice & Broer Jarig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *