Alles wat ik gedurende een week beleef, ervaar of bij stil sta fotografeer ik graag.  Ik zal wekelijks een terugkerend rubriek met jullie delen op Glamview. Namelijk het rubriek ‘Mijn week in foto’s’. Een persoonlijk artikel vol met de leukste foto’s uit mijn iPhone. Ben jij benieuwd naar mijn week?


Samen met mijn man en zoon ben ik naar Ikea geweest. Aangezien de Ikea in Groningen is verbouwd, waren wij benieuwd wat er allemaal is veranderd. Ze hebben zich vooral gericht op meer woon en badkamer inspiratie, wat zeker een pluspunt is. Soms is het best een klus om te bedenken hoe jij je huis wilt inrichten. Wij hebben uit eindelijk niets gekocht in de Ikea, maar hebben heerlijk gesmuld van een lunch. Onze zoon at een fruithapje met ananas, banaan en granen. Fijn dat de Ikea nu ook babyvoeding aanbied in het restaurant. Hij vond deze heerlijk.
mijn week in foto's glamview mama en zoon
Samen met mijn lieve zoon op de foto. Meneer word al zo snel groot, inmiddels is hij alweer een half jaar oud. De 6 maanden zijn zeer snel gegaan en wat heb jij tot nu toe al veel geleerd. Wij zijn trots op jou! 
mijn week in foto's glamview olvarit
Heerlijk genieten in zijn stoel van Ikea, want al die lekkere hapjes kan hij niet weerstaan. 
mijn week in foto's glamview claudia beautytag
Samen met Claudia van Beautytag heb ik een aantal video’s opgenomen. Mijn allereerste IG TV video is een feit geworden en is nu te zien op mijn Instagram account. In de eerste video die wij samen hebben opgenomen hebben wij een beautytool getest van Clabstore. Deze tools zijn geschikt voor een gezichtsmassage of het reinigen van de poriën. Check hem nu op @GlamviewNL.
mijn week in foto's glamview wandelen
Een vriendin van mij kwam op bezoek samen met haar kind. Wij zijn wezen winkelen bij verschillende winkels in het winkelcentrum. Vooral de Action zijn wij goed geslaagd, maar daar kom je al snel met veel spullen weer weg. Dit keer was het ook het geval, waaronder een nieuwe steel stofzuiger en een aantal producten alvast voor onze vakantie. 
mijn week in foto's glamview papa en zoon

Tijdens het werken aan mijn blog, genieten deze twee mannen van een leuke video op de IMac.mijn week in foto's glamview saladeWat doen wij met een overgebleven salade van gisteren? Nou met een blik tonijn met bonen en groenten toverde ik de simpele salade om tot deze Mexicaanse versie. Een salade als lunch vind ik regelmatig heerlijk, vooral tijdens de warme dagen. 
mijn week in foto's glamview fashionbydemi setMijn man verraste mij met deze leuke blauwe set van de webshop FashionByDemi. De set bestaat uit een blazer en een broek met een leuke knoop aan de voorkant. Ik vind hem prachtig en de kwaliteit van de stof is ook goed. Een leuke outfit voor het najaar want het bevat een dik stofje. Ik heb hem dit keer gecombineerd met een wit los vallend hemd, maar eventueel met een t-shirt of blouse staat het ook mooi. mijn week in foto's glamview blog werkdag

Mijn werkdag starten met een chai tea latte en een grote mok met een Herbalife shake in de smaak aardbei. Ik heb veel blog artikelen geschreven, ingepland en natuurlijk moeten er ook dagelijks e-mails beantwoord worden. 
mijn week in foto's glamview hond
Op het moment kan ik al genieten op de bank met een zachte fleece deken. Ik merk dat het in huis al iets kouder word. Wel deel ik het deken regelmatig met onze chihauhau, alles wat zacht en warm is ligt zij graag op. Heerlijk knuffelen met mijn hond doe ik graag. 
mijn week in foto's glamview herbalife
Ik kan weer een aantal mensen blij maken met deze inhoud van de doos. Een aantal klanten bestelden bij mij o.a. een aantal producten van Herbalife. Ik bestelde voor mij zelf een maaltijdshake in de smaak bosvruchten. Een frisse shake die mij doet denken aan de zomerse dagen. 
mijn week in foto's glamview rollen
Onze zoon geniet graag op een kleed, in zijn box of in zijn wipstoel. Speelgoed wat geluid maakt of kraakt vind hij op het moment helemaal geweldig. Een pak met luierdoekjes word hij al vrolijk van. Maar het allerleukste is dat hij zelfstandig is gedraaid op zijn buik. Een vrolijk momentje voor mama, tevens een moment om te beseffen dat de tijd zo snel gaat. 
Advertenties

17 Replies to “Mijn week in foto’s # 1. Julius rolt op zijn buik & video opnemen met Claudia”

  1. Wat een heerlijk kindje heb je toch, echt een mooi manneke! Ik zag direct bij die buitenfoto dat het Ikea was, wat herkenbaar is zo een omgeving eigenlijk. Leuke man die kleding voor jou besteld! En natuurlijk jouw hondje, een dotje!

    1. Bedankt! Hij is inderdaad een fijn kind en lacht veel. Zo ontzettend leuk. Aankomende week komt er weer een nieuwe week online <3

  2. Ah wat een lief kindje haha, die tweede foto is echt té schattig. Ik had een superdrukke week, ben blij dat het weekend is.

  3. Ahw wat is je zoontje schattig!�� Jij hebt wel geluk met je man. Super lief dat hij kleding voor je heeft gekocht!

  4. Wat lief ziet je kind eruit! Ik denk dat niet alleen hij, maar ook jij veel hebt geleerd 🙂
    En wat de Action betreft: daar kom je altijd met een tas vol de winkel uit. Niet dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *