Het leek mij leuk om een “Mijn week in foto’s” met jullie te delen. De vorige is even geleden, deze zal niet geheel erop aansluiten, maar de foto’s zijn er niet minder leuk om! Deze week stond vooral in het teken van lekker eten en een weekend weg samen met mijn man naar Volendam. Ik beloof jullie dat dit rubriek strikter zal terug keren op mijn blog, aangezien het graag bekeken en gelezen wordt.  Lees en kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Mijn week in foto's 2 Hellofresh en een weekend samen naar Volendam

Aan het bloggen Glamview
Mijn week bestaat vooral uit: Werken nieuwe content op Glamview. Er zijn veel nieuwe artikelen online gekomen op mijn blog en tevens op mijn social media kanalen. Check die vooral ook even!

producten van proday bestelling
Afgelopen week kreeg ik een grote doos thuis gestuurd voor de samenwerking die ik heb met Proday! Proday is een proteïnedieet voor een gezonde leefstijl voor iedereen. Ze verkopen gezonde proteíne producten op hen website aan ontbijtjes, crackers, gezonde snacks en heerlijke dranken. Bezoek zeker hen website eens, ze hebben heerlijke producten voor zachte prijsjes. De samenwerking met Proday is vooral gericht op Instagram.Hellofresh recept koken.
Deze heerlijke Hellofresh maaltijd is super geslaagd! Het is een maaltijd met rijst, kip met tuinkruiden, sperziebonen in een zelfgemaakte champignon roomsaus.  gouden sieraden van Finaste
Via Finaste bestelde ik een aantal nieuwe gouden sieraden voor in mijn sieraden stash. Heb jij het artikel al gelezen?
Havermout banaan, kaneel en lijnzaad
Ik start de dag graag met een zelfgemaakte havermout pap. Dit keer een havermout met sojamelk, havermout, banaan, kaneel en lijnzaad.
Roompot Volendam
Samen met mijn man ging ik een weekendje naar het Roompot park in Volendam. Een papa en mama weekend wel te verstaan. Ons zoontje ging gezellig een weekend logeren bij oma. Wij hadden een appartementje voor zes personen geboekt, lekker ruim met zijn tweeën dus.

samen een dagje amsterdam
Naast dat wij het weekend hebben doorgebracht in Volendam, gingen wij samen met de bus ook een dagje naar Amsterdam. Hier hebben we lekker door de stad gewandeld en kocht ik bij de Primark een leuke jas in de sale.
HelloFresh maaltijd koken samen met zoon
Samen met mijn zoontje ging ik een heerlijke maaltijd maken van Hellofresh. Het was een gemakkelijk recept met aardappelen, groente en vlees, maar we hebben samen voor het eerst een dille mayonaise gemaakt voor bij het gerecht. Het was heerlijk!

Hellofresh maaltijd maken

Nivea Q10 Power Anti-age Multi-Action Verwennende Olie doosje en flacon op kleed
Ik merk dat mijn huid de laatste tijd zeer droog kan zijn. De nieuwe Nivea Q10 Power Anti-aging Multi-Action verwennende olie heeft mij hierbij goed geholpen. Het maakt mijn huid zo zacht en trekt ook goed in mijn huid.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *