De laatste tijd draag ik graag subtiele gouden sieraden. Een reden om voor mezelf een aantal nieuwe sieraden te bestellen. Bij Finaste bestelde ik twee paar gouden oorringetjes, met een bijpaste subtiele ketting met een klein hangertje in de vorm van een bloem. Het fijne aan Finaste vind ik de kwaliteit, alle sieraden zijn nikkelvrij en van verguld goud dat niet verkleurt! Lees je gezellig mee?

gouden sieraden van Finaste ingepakt in gouden folie zakjes

Alle sieraden zijn verpakt in glanzende gouden folie zakjes. Met op de bovenkant een zwart lint en een sticker het logo van Finaste. Het oogt chique en het ziet er prachtig uit om op deze manier cadeau aan iemand te geven. Heel mooi gedaan!

gouden sieraden van Finaste in sieradendoosjes op wit kleed

Subtiele gouden sieraden 

De sieraden van Finaste komen in een klein zwart met glitter bewaardoosje. Deze kleine bewaardoosjes zijn handig om je sieraden in te bewaren, maar tevens zorgt het ervoor dat de sieraden tijdens het verzenden goed zijn beschermd. Ik heb gekozen voor twee paar gouden oorringetjes en een subtiele gouden ketting met een klein hangertje eraan.

subtiele gouden sieraden van Finaste dragen

Gouden oorringetjes van Finaste in oor

Finaste gouden oorringen met druppel

Het eerste paar gouden oorringetjes hebben een hangertje in de vorm van een klein druppeltje. Het druppel hangertje bevat een mooi wit steentje. Door het steentje vallen de gouden oorringetjes prachtig op in je outfit. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver of goud, waarin ik ze heb gekozen in verguld goud. Ze zijn nikkelvrij en verkleuren niet! Ze kosten €34,95.

Finaste gouden oorringen met hartje

Het tweede paar gouden oorringetjes hebben een klein hangertje in de vorm van een wit hartje. Ze zijn super schattig! Door de witte kleur van het hartje past het bij meerdere kleuren en verschillende outfits. Het geeft een romantisch sfeertje aan je look. Ik zou ze graag dragen in combinatie met zachte kleuren of juist bij een mooie basic zwarte jurk tijdens een gelegenheid. Deze gouden oorringetjes zijn handgemaakt in het eigen atelier van Finaste. Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en goud, waarin ik ze heb gekozen voor verguld goud. De oorringetjes zijn nikkelvrij, gemaakt van verguld stainless steel en verkleuren niet! Ze kosten €17,95.

minimalistische gouden bloemen ketting Finaste

Finaste ketting met bloem hanger

De ketting heeft een minimalistische dunne gouden ketting, met eraan een klein hangertje in de vorm van een bloem. De bloemblaadjes bevatten kleine steentjes, waardoor het hangertje mooi glinstert. Ik houdt van sieraden die glinsteren. Bovendien past deze ketting bij meerdere outfits en is het voor elke gelegenheid geschikt om te dragen. Een mooie aanwinst in mijn sieraden collectie. Ik heb gekozen voor de gouden variant, in het zilver is de ketting eventueel ook verkrijgbaar. De ketting is van gemaakt verguld stainless steel en is nikkelvrij. De ketting zal niet verkleuren en kost €16,95.

Ben jij een liefhebber van subtiele gouden sieraden?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/merk.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *