Vorige week had ik toch stiekem even in mijn gedachte of de herfst misschien al niet begonnen was. De herfst nu al begonnen? Nee, maar toch waren sommige dagen al somber, regenachtig en was het zonnetje verdwenen achter de wolken. De maand Augustus loopt alweer op zijn einde, en dat betekend dan ook dat er een nieuwe maand te wachten staat. In de maand September kunnen er ook zeker nog mooie dagen zijn, maar rond 21 September gaat dan wel officieel het Herfst seizoen beginnen. Zelf vind ik het jaar al snel genoeg gaan, en dat betekend ook dat we eind September onze zomer garderobe kunnen opbergen. Hieronder vind je meer najaar outfits inspiratie 

Deze kleuren zie je het najaar veel in outfits

Als een nieuw seizoen start, vind ik het dan ook leuk om de nieuwe herfst kleding te bewonderen van de nieuwe collecties. Als ik aan de herfst denk, dan denk ik aan de kleuren: Rood, donker groen, oker geel, bordeaux, bruin en nude tinten. Ook de kleuren goud, of rosé kleur kunnen hier vaak mooi bij worden gecombineerd.

YourLookForLess

Nu moet ik wel zeggen, dat ik hou van budget shoppen. Leuke kleding en accessoires combineren met duurdere merken is dan ook heel leuk om te doen. Ik bestel regelmatig dan op verschillende leuke webshops. Door het rond kijken op internet kwam ik dan ook een webshop tegen die ik nog niet kende, namelijk YourLookForLess. Zo wist ik ook dat mijn moeder deze webshop ook heel leuk zou vinden mede door de prijzen. Ik kwam zo dan ook op het idee om voor de herfst een leuk artikel te maken voor outfit inspiratie. Ik heb een paar items uitgekozen, die ik zelf zeker nog wel zou willen aanschaffen. Deze heb ik verwerkt in een leuke collage met allemaal najaar outfits van andere bekende webshops.

najaar outfits inspiratie collage
Jeans – H&M | Zwart vest – Your Look For Less | Oogschaudw – H&M | Tasje – H&M | Enkel laarsjes – Van Haren | Gouden horloge – Loavies.

 

najaar outfits inspiratie collage
Blush en lip palette – H&M | Tas – Loavies | Mantel/Jas – Your Look For Less | Zwarte leren rok – Loavies | Blauwe blouse – Your Look For Less | Ring met ster – ModeMustHaves.
najaar outfits inspiratie collage

Blauwe gebreide trui – Your Look For Less | Jeans – H&M | Enkel laarsjes – Van Haren | Ring – Loavies | Matte Me lipgloss – Loavies | Bruine shopper – H&M.

Ik heb drie leuke outfits samen gesteld. Ik ben dan ook benieuwd of jullie het zouden dragen of juist heel anders zouden combineren. Ik draag het liefst in het najaar warme truien met een jeans, soms afwisselend met een leuke jurk met een panty.

Hoe zou jij de najaar outfits combineren?

liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking
 
Advertenties

18 Reacties

  1. Ik vind de eerste en laatste outfit het leukste. De enkellaarsjes uit outfit 1 zijn zo mooi! Ik kijk niet uit naar de herfst omwille van het slechte weer, maar ik vind wel dat je je dan leuk kan kleden.

  2. Leuke outfits! Zelf probeer ik nog niet zoveel aan de herfst te denken maar nog helemaal de focus te leggen op zomer voor zolang het nog duurt haha.

  3. Wat een leuke outfits heb je bij elkaar gezet, vooral de laatste is helemaal mijn ding! Als de zomer een beetje op zijn einde loopt ben ik inderdaad ook altijd al bezig met het zoeken van herfstkleding.

  4. Leuk om te zien! Niet helemaal mijn style, maar vind de laatste wel heel erg leuk. Ik ga al lekker sparen, heb zin om helemaal los te gaan met het kopen van winter/herfst kleding.

  5. Ah de outfits hebben echt zo'n herst sfeertje. Love it! Ik kan persoonlijk niet wachten totdat ik weer met een jasje en enkellaarsjes over straat kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.