Hallo lieve lezer! Ken jij het merk Salt Of The Earth al? Dit is een natuurlijke deodorant merk die tevens zeer duurzaam is. De Salt Of The Earth effective Natural Deodorant kan namelijk opnieuw worden gevuld en is hierdoor herbruikbaar. Als je de Salt Of The Earth effective Natural Deodorant hervulbare fles  koopt, kun je 5 keer 100 ml opnieuw vullen. Daarnaast heeft deze natuurlijke deodorant een heerlijke frisse geur van meloen en komkommer. Hieronder vertel ik jou graag meer over deze duurzame oplossing voor deodorant. Lees je gezellig mee?

Salt Of The Earth effective Natural Deodorant melon en comcumber

Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Melon + Cumcumber

De Salt of The Earth effective Natural Deodorant  Melon + Cumcumber komt in een hervulbare verpakking, wat beter is voor het milieu en tevens jou meer geld bespaart. De Salt Of The Earth effective Natural Deodorant bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals natuurlijke minerale zouten, kamperfolie extract en Aloe Vera. De frisse geur van meloen en komkommer komt heerlijke naar voren, maar op een subtiele manier. Het is echt een deodorant geur die past bij het lente en zomer seizoen.

Lees ook – 2 Extra voedende vegan deodorant van Happinesz

Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Melon + Cocumber

Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Melon + Cocumber spray flacon

De Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Melon + Cocumber zit in een spuit flacon, waarmee je de deodorant gemakkelijk kan aanbrengen. De deodorant laat geen witte strepen achter op de kleding en beloofd lang te blijven zitten. Natuurlijk heb ik de Salt Of The Earth effective Natural Deodorant getest en de geur blijft na aantal uur nog fijn aanwezig. Tijdens warme temperaturen spuit ik het liefst iets vaker, aangezien zweten dan 10x meer aanwezig is. Ik houdt van een fris gevoel, maar dat herken je vast ook van jezelf.

Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Melon + Cocumber hervulbare fles

De hervulbare fles Salt Of The Earth effective Natural Deodorant bevat 500 ML, waarmee je dus 5 keer opnieuw je deodorant verpakking kunt vullen. De fles bevat een draai dop waarmee je de deodorant substantie makkelijk naar de andere verpakking kunt over gieten. Ik vind het een goede duurzame oplossing en de deodorant werkt voor mij ook zeer prettig!

Heb jij al eens een natuurlijke deodorant gebruikt van het merk Salt Of the Earth?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat gekregen producten van een merk/bedrijf of PR Bureau.

8 Replies to “Salt Of The Earth effective Natural Deodorant Hervulbaar”

  1. Als het op duurzame en natuurvriendelijke alternatieven aankomt ben ik altijd geïnteresseerd. Fijn dat je deze deodorant terug kan opvullen daar had ik nog niet van gehoord. Een goed duurzaam alternatief!!

  2. Een dedeorant met spuitbus vind ik wel zo belangrijk ook fijn dat dit product geen witte strepen nalaat. Daar let ik ook altijd op

  3. Ja deze heb ik ook een tijdje gebruikt. Inmiddels heb ik een ander soort deodorant en die vind ik fijner. Uiteraard ook helemaal natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *