Een eigen bedrijf beginnen, iets waar ik een aantal jaren terug nog niet aandacht, maar nu werkelijkheid is geworden. Mijn eigen bedrijf is een feit! Ik heb mijn blog en social media ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zie het als het lezen van een nieuw boek, een begin aan een nieuw hoofdstuk in je leven.

Mijn eigen bedrijf is een feit!

Online inschrijven op de website van de Kamer van Koophandel ging dan ook prima, er wordt precies uitgelegd wat voor informatie ze van je nodig hebben. Uiteindelijk heb ik de officiële datum van mijn bedrijf laten vast leggen op de datum van mijn verjaardagsdag, namelijk 7 April.

Mijn blog is een feit! Flatlay foto fotograferen met iphone
Een eigen onderneming is spannend, maar laat je altijd goed inlichten van te voren. Gelukkig kun je altijd bij de KVK terecht als je vragen hebt. Dat betekend dat ik dagelijks bezig ben met het schrijven van nieuwe artikelen, het fotograferen van producten of items, noem maar op. Je kunt dus (dagelijks) nieuwe artikelen verwachten op Glamview. Laten wij samen er een leuke toekomst van maken.

Zou jij een eigen bedrijf willen starten?

Liefs, Gea

4 Replies to “Mijn eigen bedrijf is een feit!”

  1. Mijn man heeft zich ook een aantal weken geleden laten inschrijven, en online was het allemaal best goed te doen. Daarna moest die naar de KVK zelf komen en dit verliep ook allemaal vlot. Gefeliciteerd meis 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *