Het is tijd om de zomerkleding uit de kast te halen en om te ruilen voor warme kleding. Het herfst seizoen is nu namelijk officieel begonnen. Ik vind het herfst seizoen zeker wat hebben, maar ben wel meer van de warme temperaturen. Hoewel de kaarsjes al op tafels taan en de dekens op de bank, kan ik knus op de bank springen en beginnen aan een serie. Het enige wat ik nog mis aan mijn najaarsgarderobe zijn truien, warme pyjama’s en eventueel jurkjes met lange mouw. Op de website van H&M kwam ik 12 H&M Musthaves voor het najaar tegen, die wellicht jij ook te leuk gaat vinden!

H&M musthaves voor het najaar

H&M Musthaves voor het najaar 2022

Alle items die je ziet in de collage zijn verkrijgbaar bij H&M.

Wat draag jij het liefst tijdens koudere dagen?
liefs gea van glamview

Advertenties

11 Replies to “12 Leuke H&M Musthaves voor het najaar”

  1. Ik draag met het wat koudere weer graag vesten, ik heb ze ook in de kast hangen in verschillende diktes, ideaal!

  2. Nummer 3 en 6 ?! Alleen staan die nude kleuren mij niet heel goed. Ze maken mij wat bleek. Terwijl echt ecru wel weer kan soms. Hangt volgens mij van het kledingstuk af. Eigenlijk zou ik veel vaker een felle kleur zoals het oranje van 6 mogen dragen. Leuke inspiratie weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *