Zwart-witte wereldkaart op canvas

by - februari 13, 2020

Zwart-witte wereldkaart op canvas

Onze woonkamer heeft een geheel nieuwe inrichting gekregen, waaronder een zwart-witte wereldkaart op canvas. Waarom de keuze om een wereldkaart op canvas in het interieur te verwerken? Een gezamenlijke hobby die ik met mijn man deel is reizen. Wij hebben al veel landen en steden mogen bezoeken door de jaren heen. Deze prachtige wereldkaart van Wereldkaarten.nl laat zien waar onze persoonlijke voorkeur graag naar toe gaat.

Wereldkaarten.nl heeft een breed assortiment aan prachtige wereldkaarten, landkaarten, stadskaarten, kraskaarten en wereldbollen. Verwacht zeker geen standaard modellen! Er zijn verschillende thema's waar je uit kan kiezen. Voor de allerkleinsten zijn er wereldkaarten met dieren, zo kan een kind snel leren waar welke dieren leven. Wil je liever geen canvas? De verschillende thema's zijn te drukken op o.a. glas, canvas, posters, behang, puzzels en sleutelhanger met foto.

Ik heb gekozen voor een wereldkaart op canvas. Hoewel ik een wereldkaart hout prachtig vind, past dit niet bij de style van onze inrichting. Onze inrichting is modern en strak, met de kleuren zwart en wit. Een wereldkaart op hout past beter in een Scandinavische of landelijke interieur. De thema van de wereldkaart was ik direct over uit, het moest een zwart-witte wereldkaart worden.

Zwart-witte wereldkaart op canvas


De wereldkaart bevat de kleuren zwart en wit. De landen zijn zwart en hebben een naam aanduiding in het wit, bij de zee/oceanen is dit het tegenovergestelde. Fijn dat ze deze keuze hebben gemaakt, aangezien het anders veel te donker in het interieur zou worden. De wereldkaart bevat naast de landen en oceanen blokken door het hele canvas, deze zijn subtiel en vallen niet zo zeer op. Bij de wereldkaart zitten twee ophang haakjes die je kan bevestigen aan het canvas. Zo is de wereldkaart gemakkelijk op te hangen aan de muur. Zou je graag willen aangeven waar op de wereld je al bent geweest? Er zijn rode vlaggetjes verkrijgbaar in de webshop die je in het canvas kan prikken. Het is een leuke toevoeging, tevens leuk om te zien welke reizen je nog graag wilt maken!

De wereldkaart op canvas is mooi gedrukt! De landen zijn mooi zwart van kleur, de namen zijn goed te lezen. De lettertype die ze hebben gekozen is duidelijk. Ik vind de wereldkaart prachtig hangen boven onze nieuwe tv meubel. Daarin tegen krijgen wij veel complimenten over het canvas. Het formaat van de canvas is 120x80. Wil je graag een ander formaat van deze wereldkaart thema? Dan is dit ook mogelijk!

Naar welk land of stad zou jij nog willen reizen?

Liefs Gea.

Dit artikel betreft een samenwerking

You May Also Like

9 reacties

 1. ik zou heel graag naar NY willen maar wanneer dat gaat gebeuren..... hopelijk volgend jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoef eigenlijk niet naar het buitenland om het moment. Laat mij maar even in Nederland blijven : ) Maar de kaart is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooie wereldkaart. Wij zijn zelf al een tijd op zoek naar zoiets voor in de slaapkamer. Wellicht dat we daar eens gaan kijken.
  Persoonlijk zou ik graag nog een keer naar Italië willen. Daar ben ik nog niet een keer geweest.

  Liefs,
  Wendy van MiiWeBeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben ook een wereldkaart hangen�� leuke invullen voor het interieur ����

  Die van jullie ziet er toch ook erg gaaf uit!

  Wij hebben heel veel landen op de wishlist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij gaan deze zomer naar Amerika met de kinderen. Hoog op mijn lijstje staat ook nog Costa Rica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem heel erg mooi! Lekker strak. Wij hebben er ook een in de kinderkamer hangen van mijn zoontje. Die heeft wat meer kleur haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijk me echt super leuk om zo iets in huis te hangen. Vooral waar je al op reis bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen