Clean beauty, of zuivere cosmetica, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten is tegenwoordig helemaal in. Als je stil gaat staan bij deze trend, dan kun je na gaan dat jij vast ook een aantal natuurlijke of vegan producten in de la kan hebben. Veel merken brengen natuurlijke producten op de markt, waar ik zeer blij mee ben. We Love The Planet is een natuurlijke deodorant merk, met een breed assortiment aan verfrissende geuren aan deo. Ik heb twee verschillende geuren natuurlijk deodorant van We Love The Planet ontvangen. Benieuwd wat ik van deze producten vind.

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

De We Love crèmedeodorant bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Er worden geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor het lichaam. De natuurlijke ingrediënten werken verzachten en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in de huid en verstopt de poriën niet. Het geeft een fris gevoel op een natuurlijke manier! De natuurlijke deodorant kost €11,50 per stuk.

Wat is de werking van de deodorant?

Elke deodorant van We Love The Planet, heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie, maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maakt en je huid fluweel zacht. Zuiveringszout heeft een ontgeurende werking, dat op natuurlijk wijze de geurtjes neutraliseert. Iedere deo heeft zijn eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

Een natuurlijke deodorant in een blikje of stick

We Love The Planet heeft zes verschillende natuurlijke deodorant geuren. Het assortiment bied twee soorten natuurlijke deodorant verpakkingen, namelijk in een blikje of stick. Elke geur die We Love The Planet heeft ontwikkeld kan in elke verpakking verkregen worden.
  • De stick
    De We Love The Planet stick kan worden gebruikt, door middel van de onderkant van de stick omhoog te duwen. Het product schuift voorzichtig omhoog en kan daarna makkelijk over de oksel worden verdeeld. De stick heeft een handige dop die na gebruik de deodorant goed kan sluiten.
  • Het blikje De We Love The Planet deodorant in een blikje heeft een makkelijk meeneem voormaat. Bij het openen van het blikje is het product direct te zien. Om het product te gebruiken, pak je met de vingertoppen het product uit het blikje en breng het aan onder de oksel. Je kunt zelf na wens de hoeveelheid crèmedeodorant aanbrengen.
Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

Gebruiksadvies

Iedere deodorant heeft een inhoud van 48 gram, waarbij er bij dagelijks gebruik 2 tot 3 maand met de natuurlijk deodorant kunt doen. Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoen voor 24 uur frisheid. Transpireer je meer of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust iets extra. Het is 100% natuurlijk dus naast een verfrissend lichaam, help jij de planeet een handje!

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

We Love The Planet | Sweet Serenity in Blikje

Sweet Serenity heeft een subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

We Love the Planet | Forever Fresh in stick

Forever Fresh heeft een verfrissende geur van pure citrus, fruitolie en kruiden.

Conclusie

Clean Beauty, of zuivere cosmetica, zijn producten die 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Merken spelen hier deze tijd veel op in, wat ik persoonlijk ontzettend goed vind! De natuurlijke deodorant van We Love The Planet is daar een fijn voorbeeld van. Ik reageer op bepaalde deodorant slecht, vooral als het gaat om deodorant met het ingrediënt ‘alcohol’. Het begint te jeuken en er ontstaat irritatie onder de oksel. De twee deodoranten van We Love The Planet wou ik dan ook met ‘liefde’ testen! Ik kende het merk namelijk nog niet.

Ik heb twee verschillende We Love The Planet natuurlijke deodoranten ontvangen. Een in een stick vorm, de andere in een blikje. Zoals ik al dacht, gaat mijn voorkeur het liefst uit naar een deodorant in een stick. De hoeveelheid deodorant wordt direct bepaalde, door de stick een aantal op de oksel te smeren. Een deodorant in een blikje, breng je het aan met de vingertoppen en kan zelf de product hoeveelheid bepalen. Echter vind ik een stick persoonlijk hygiënischer werken, maar iedereen zijn eigen voorkeur.

Beide product verpakkingen zijn fijn in gebruik. De deodorant stick kan aan de onderkant ingedrukt worden, waar door het product er aan de bovenkant omhoog komt. De deodorant in het blikje kan open worden gemaakt, door de zijkant van de deksel in te drukken. Ik vind beide ideeën goed bedacht!

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

Bij het aanbrengen van de 100% natuurlijke deodorant valt mij op dat de geur sterk is, maar niet storend. Beide deodorant geuren vind ik heerlijk ruiken, een naar rozen, de ander naar citrus. Ik denk dat ik het goed kan omschrijven als een frisse geur. Na een aantal uur mijn dagelijkse activiteiten hebben gedaan, is de natuurlijke deodorant geur nog duidelijk aanwezig!

Geen nare geurtjes te bekennen. Meestal kan ik op een dag prima een deodorant een aantal keer gebruiken. Bij deze deodorant is dat niet direct nodig. Na eigen voorkeur gebruik ik de natuurlijke deodorant nog een keer in een dagdeel. Een fris gevoel vind ik altijd fijn, vooral als ik de deur uit ga.

Ben ik tevreden met het resultaat? Absoluut! Hoe ver ik over een deodorant een review kan geven, vind ik dat de geur van de natuurlijke deodorant goed blijft hangen over de dag. Ik vind dit ontzettend belangrijk. Ook heb ik na gebruik geen last van irritatie of jeuk, wat ik bij een normale deodorant soms wel kan hebben. Voor mij is dit daarom een goede uitkomst.

Hebben jullie al eens een natuurlijke deodorant gebruikt?
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.
Advertenties

4 Replies to “De ultieme natuurlijke deodorant van We Love The Planet.”

  1. Ik heb de stick zelf ook gekocht, maar moet zeggen dat ie voor mij niet voldoende is om de dag mee door te komen. Ik ben nog druk op zoek naar een natuurlijke deodorant die wel genoeg bescherming biedt. De geur is wel erg lekker, dat ben ik zeker met je eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *