Al een tijdje hebben wij het idee om onze slaapkamer een kleine make-over te geven. Wij besloten om boven ons bed een aantal posters en lijsten op te hangen. Bij Poster Store is de keuze dan ook reuze! Samen met mijn man en schoonzus hebben wij de gehele webshop door gescrold, welke posters onze voorkeur zouden hebben. Wij waren al snel van mening dat het een rustige uitstraling moest geven en tevens mooi als geheel bij elkaar moeten passen. Het is gelukt! Ook hebben wij een mooie lijst met poster besteld voor onze zoon zijn kamer.

Mijn ervaring met de posters en lijsten van Poster Store

Ik kreeg de bestelling snel binnen en goed verpakt. De posters en lijsten zitten goed beschermd in de doos, waardoor beschadiging klein is. Het was dan ook een leuke klus om alle posters in de lijsten te doen. Wij hebben er voor gekozen om een speciaal hangsysteem te kopen, waarbij de lijsten makkelijk aan een draad bevestigd kunnen worden aan de muur. Zo kun je gemakkelijk wisselen van lijst en je hoeft geen gaten te boren. De drie grote lijsten met de posters zijn echt een mooie uitkomst in onze slaapkamer. Het geeft direct een rustige uitstraling als je binnen komt.

De posters en lijsten zijn van goede kwaliteit, dit geldt ook als je dichter bij de poster staat. De kleuren komen prachtig naar voren en ze matchen perfect! Naast onze posters in onze slaapkamer, heeft onze zoon een mooie zwarte lijst met een poster met het ABC. Deze heeft net als de andere posters, een goede kwaliteit en prachtige kleuren. Ik heb er voor gekozen om de lijst op zijn plank boven het bed te zetten.

Landschap, detail en buffel posters

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor meerdere posters en lijsten. Één met een landschap, een dier en een detail poster. De posters bevatten lichte kleuren en matchen mooi bij elkaar. Wij waren het snel eens dat de poster met de buffel echt een must was om te bestellen. Daarbij kozen wij een prachtig landschap en een detail posters met graan. De lijsten die wij er bij hebben besteld zijn zwart en van staal, met plexiglas. Aan de achterkant zitten clips, waardoor de lijst makkelijk open en dicht is te maken.

Onze slaapkamer make-over met posters en lijsten van PosterStore. Boven het bed in de slaapkamer hangen 3 lijsten met posters van de natuur.Het ABC kinderposter

Voor ons zoontje hebben wij gekozen voor voor de zelfde lijst, met een mooie poster met het ABC. Deze ABC is in het engels, bij elke letter staat de naam van een dier met een bijpassende illustratie van het dier erbij. Het is een mooie manier om later engels te leren en te zien welke dier met deze letter begint.

Ik weet dat ik vroeg een ABC had van OT en Sien, deze zat ik elke avond op te lezen om in slaap te komen. Een mooie herinnering en toepasselijk voor deze mooie poster. Er zijn meer leuke posters te vinden voor kinderen op de webshop. Ze hebben ook leuke posters met illustraties van dieren en inspirerende quotes.

Slaapkamer make-over met posters en lijsten van PosterStore. Peuter/kinderkamer make-over met een poster van het ABC met dieren.New York poster

Naast alle andere benoemde posters, wou mijn man graag voor in de toilet de plattegrond van New York. Het is een van zijn favoriete steden die hij ooit heeft bezocht. Het is een simpele witte kaart, met een grijs getekende plattegrond. Je kunt er voor kiezen om ook deze met een lijst te bestellen, maar zelf hebben we gekozen om met kurk tape de poster op de muur te plakken.

Wat voor poster zou jij kiezen voor in de slaapkamer?
Liefs, Gea

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen
Advertenties

3 Replies to “Slaapkamer make-over met posters en lijsten van Poster Store”

    1. Ze zijn leuk he. Ik wordt er helemaal vrolijk en rustig van als ik de slaapkamer inloop. De tinten die jij omschrijft zijn ook prachtig, roze houdt ik ook heel erg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *