23 maart 2020

Julius zijn eerste verjaardag

Julius eerste verjaardag met een heerlijke cars taart van Albert heijn
Begin Maart werd onze zoon Julius 1 jaar oud. Bijzonder als je na gaat dat er een jaar voorbij is, tevens als gewoonte voelt dat hij bij je is, maar het herinnerd als de dag van gisteren dat hij werd geboren. Voor elke moeder of vader die dit leest, je zult het vast herkennen. Helaas moesten wij zijn verjaardag vieren in tijden van Corona. Ondanks deze gekke tijd geniet hij van zijn eerste verjaardagstaart, een cars taart.

Eerste verjaardag vieren tijdens Corona

De eerste verjaardag van Julius hebben wij met een kleine groep gevierd. Het is al snel te druk voor een kind, maar vergeet niet dat in deze periode het Corona virus nog maar net in ons land was en er geen handen mochten worden geschud. De avond voor de verjaardag van Julius hebben mijn man en ik samen slingers opgehangen en een enorme 1 opgeblazen. Alles in een mooie blauwe kleur, alleen zijn verjaardagstaart was niet de juiste kleur match. 

Cars taart als verjaardagstaart

We hadden namelijk een mooie Cars taart besteld bij de Albert Heijn. Een taart in de vorm van een rode auto, met een binnenkant van chocolade en mouse vulling. Echt een aanrader want deze is heerlijk! 

Julius eerste verjaardag met een heerlijke cars taart van Albert heijn

Eerste verjaardag cadeau's 

Hij heeft prachtige cadeau's gekregen, een loopkar met speeltjes erop, verschillende voorleesboeken en een baby voelboekje die hij al te graag in de handen heeft. Een vriendin van ons heeft zelf een prachtig schilderijtje geschilderd voor Julius met allemaal dieren. Ontzettend mooi is die geworden! Hij kreeg nog een toeter met geluid van Vtech en geld. Van ons krijg hij zijn aller eerste echte schoenen van Addidas. Wit met een groen detail voor als hij straks door het huis heen loopt. Een mooie en vooral bijzondere dag! Hij heeft zich goed vermaakt en heerlijk gesmuld van zijn aller eerste hapje taart. 


Liefs Gea 

4 Comments:

 1. Nog gefeliciteerd met Julius!
  Die taart zag ik ook al bij de Appie, die is echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Lieke. Hij is inderdaad heel leuk en ook heel lekker. Een aanrader ;)

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Voor hoeveel personen is die taart ongeveer? :)

  BeantwoordenVerwijderen