Vorig jaar zijn wij voor het eerst op vakantie geweest als gezin. Een leuk moment om voor het eerst met onze zoon een zwem moment te beleven. Hierbij is het altijd belangrijk om goed aan de veiligheid te denken van je kind met bijvoorbeeld zwembandjes. Met een babyfloat en zwembandjes kan je kind ondertoezicht met jou het water in. Wist jij dat je wel op een aantal punten moet letten bij het aanschaffen van de juiste zwembandjes? Ze zijn er echt in prachtige kleuren en prints. Ken jij Swim Essentials al?

 zwembandjes van Swim Essentials
Kinderzwembandjes zijn er in twee verschillende varianten, de opblaasbare en de kurken variant. Het is belangrijk om de zwembandjes zo hoog mogelijk om de bovenarmen, dichtbij de oksels te dragen. Tot dat je kind zelfstandig kan zwemmen worden zwembandjes aangeraden. Zo kunnen ze het beste het hoofd boven water houden. In combinatie met een babyfloat biedt het direct iets meer veiligheid. Het beste is om zwembandjes te kopen met meerdere luchtkamers. Het aller belangrijkste bij het aanschaffen, is dat de ze goed om de armen van het kind zitten. Zo kunnen ze tijdens het zwemmen niet afglijden.

Swim essentials zwembandjesIk herken de zwembandjes nog goed in de rode kleur. Tegenwoordig zijn ze er in trendy prints en kleuren. Swim Essentials heeft voor kinderen van 0-2 en 2-6 jaar mooie zwembandjes waar jij je kind zeer blij mee kan maken. Bovendien bieden ze veiligheid tijdens het zwemmen. Voor de meisjes ze verkrijgbaar in een mooie roze panterprint en neon roze kleur. Voor de jongens is er een stoere variant met een toffe dino erop. Voor beide zijn er ook leuke zwembandjes in een circus thema. Een mooie gele kleur met allemaal dieren en sterretjes erop. Genoeg keuze voor de kinderen en voor de ouders een gerust hart om extra veiligheid te bieden. Swim Essentials heeft ook een breed assortiment aan andere zwemaccessoires en zwembaden. Met deze producten kun jij veel zwemplezier beleven!

Ga jij liever naar een zwemband of naar het strand?

Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

2 Replies to “Je kind veilig laten zwemmen met de mooiste zwembandjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *