Bij de Action kwam ik weer een leuk budget make-up product tegen die ik niet kon laten liggen. Het gaat om het Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP 511. Een eyeshadow palette met 12 verschillende kleur tinten, die zoals droog als nat kan worden aangebracht. Het zijn warme kleur tinten waar ik enorm veel van houdt, denk aan goud, bruin, roze, tot paars en bordeaux rood. Ik ben zeer benieuwd naar de pigmentatie van het Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP, aangezien de make-up producten van het merk steeds beter worden in kwaliteit. Lees je gezellig mee?

Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP
Zoals je wellicht wel eerder heb gelezen, is het merk Max&More van de Action VEGAN en dierproefvrij! Als je het Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP 511 koopt, komt het eyeshadow palette in een zwart kartonnen verpakking. De verpakking van Max&More zien er simpel uit, maar tevens geeft een een chique uitstraling door de kleur samenstelling van zwart, wit en goud. Ik vind dan ook dat ze goed bezig zijn met het verbeteren van het uiterlijk en de producten zelf van het budget merk.

Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP ingrediënten

Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP

Het eyeshadow palette ziet er net als de verpakking, simpel, maar clean en chique eruit. Zwart met een doorzichtige deksel zodat de kleur tinten van de oogschaduw goed naar voren komen en tevens het logo van Max&More in gouden geschreven letters. Op de achterkant vind je de ingrediënten, het VEGAN logo en tevens de 12 kleur tinten die er in zitten. De kleuren hebben allemaal een eigen naam gekregen, persoonlijk vind ik dit een goede pluspunt. Het oog wilt ook wat en tevens spreekt het mij al eerder aan om z’n palette dan te kopen. De namen zijn als volgt:

01 Favorite – 02 Brave – 03 Tingle – 04 Sway – 05 Joyful – 06 Young – 07 Live it ip – 08 Fiesta – 09 Bold – 10 Unique – 11 Dance – 12 Forever.

Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP

De kleur tinten zijn totaal verschillende van elkaar. Er zitten dan ook matte en glitter tinten in, waarmee je verschillende ooglooks kunt creëren. Ik vind een mix van beide altijd mooi, hoewel ik voor overdag meestal kies voor een matte kleur als ik oogschaduw draag. Het palette is daarentegen mooi compact en prima om mee te nemen op reis bijvoorbeeld. Zo hoef je niet meerdere verpakkingen met je mee te slepen, maar heb je aan 1 palette genoeg als het gaat om variatie. Binnen in het doosje zit een oogschaduw penseel, maar deze gebruik ik zelf niet. Ik gebruik liever meerdere kwasten voor mijn ooglooks, maar als je niets in de buurt hebt om het aan te brengen is het natuurlijk een handig alternatief. Hoewel het met het creëren van looks er niet beter op zal worden als je niet goede kwasten gebruikt.

Later viel mij op dat de zwarte buitenkant van het budget oogschaduw palette een soort verf sprei laagje bevat. Met de nagel krap je het laagje al snel er af. Voor de prijs van rond de 1 a 2 euro vind ik dit niet erg. Maar ben dat niet gewend van het merk.

Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP swatch

Pigmentatie en swatches

De pigmentatie van het Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP is poederig als ik het swatch. Dit knoeit vaak als je het aanbrengt op je ogen, maar daarentegen is het voor de prijs een prima palette. De pigmentatie is ook, oké. Ik vind vooral de donker paarse glitter bijzonder eruit zien. Wauw! Een mooie glans en totaal niet wat je er van verwacht. Voor alledaags is dit budget oogschaduw palette redelijk, maar prima voor erbij.

Wat vind jij van de make-up van Max&More Action?
liefs gea van glamview

Advertenties

One Reply to “Max&More Cosmetics Eyeshadow palette LIVE IT UP”

  1. Vroeger kocht ik regelmatig bij Action make up. Tegenwoordig niet meer, omdat ik gemerkt heb dat duurdere make up vaak beter is qua pigmentatie/houdbaarheid en vaak een mooier/luxer gevoel geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *