Het herfst seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Hoe leuk is het om de herfst sfeer in huis te halen doormiddel van leuke herfst decoratie voor in huis. Ik kwam verschillende herfst decoratie tegen bij DEPOT. Het varieert van zachte kussens tot mooie beeldjes voor op de kast. Hieronder deel ik dan ook graag 8 leuke herfst decoratie voor in huis ter inspiratie voor jou!

Leuke herfst decoratie voor in huis
leukste herfst decoratie voor in huis depotleukste herfst decoratie voor in huis depot 2022

Alle items die je ziet in de collages zijn verkrijgbaar bij DEPOT!

Ben jij een liefhebber van het herfst seizoen?
liefs gea van glamview

Advertenties

14 Replies to “8 Leuke herfst decoratie voor in huis”

  1. Ik ben helemaal gek op zachte fluffy kussens. We hebben een grote, blauwe op de bank liggen. Heeeeeerlijk! Leuke inspiratie blog, Gea!

  2. Ahhhhh die paddenstoelen mok is echt te leuk! Ik denk dat ik mijn dochtertje daar heel blij mee kan maken.

  3. Op zich vind ik het er gezellig uitzien en heb ik zelf ook weleens een ‘herfst-bord’ gemaakt samen met en voor mijn dochtertje. Maar ik heb nu eenmaal weinig met dit seizoen (en de winter). Ik kan er niets aan doen. Zomers, warm weer is veel meer mijn ding. Wel leuke suggesties overigens. Ik vind die teckel schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *