Het herfst seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Hoe leuk is het om de herfst sfeer in huis te halen doormiddel van leuke herfst decoratie voor in huis. Ik kwam verschillende herfst decoratie tegen bij DEPOT. Het varieert van zachte kussens tot mooie beeldjes voor op de kast. Hieronder deel ik dan ook graag 8 leuke herfst decoratie voor in huis ter inspiratie voor jou! Lees je gezellig mee?

Leuke herfst decoratie voor in huis

leukste herfst decoratie voor in huis depot

1 Houten paddenstoelen met bronzen kap // 2 Teddy kussenhoes // 3 Metallic vasen set // 4 Teckel beeldje goud.
leukste herfst decoratie voor in huis depot 2022
5 Paddenstoel mok met deksel // 6 Gedroogde bladeren // 7 Kussen en deken set neutraal // 8 Koffie beker on the go “It’s a cozy time”.

Ben jij een liefhebber van het herfst seizoen?
liefs gea van glamview

 

Lees ook: Op zomervakantie in de herfst? 4 redenen om het te doen! 

Advertenties

14 Reacties

  1. Op zich vind ik het er gezellig uitzien en heb ik zelf ook weleens een ‘herfst-bord’ gemaakt samen met en voor mijn dochtertje. Maar ik heb nu eenmaal weinig met dit seizoen (en de winter). Ik kan er niets aan doen. Zomers, warm weer is veel meer mijn ding. Wel leuke suggesties overigens. Ik vind die teckel schattig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.