Hallo lieve lezer! Ben jij opzoek naar de leukste meubels of woonaccessoires? Ik heb een webshop gevonden die jij echt moet leren kennen! Bij Sfeer.nl hebben wij prachtige Industriële hanglampen besteld voor boven de eettafel, die ik graag met jou wil delen. Lees en kijk je gezellig mee?

industriële hanglamp boven eettafel
Hanglamp Fleetwood Kegel

Ons huis heeft al een aantal nieuwe metamorfoses ondergaan. Van een moderne inrichting gaan wij langzaam aan naar een industriële woonstijl. Als eerst hebben wij een nieuwe eettafel gekocht die een langer formaat heeft dan de vorige, hierbij kwamen twee extra nieuwe stoelen. Wij kunnen nu met zes personen aan de tafel zitten, ideaal! De tafel heeft een houtenblad en heeft in het midden een gleuf. De tafelpoten hebben een zwarte kleur, die prachtig matchen bij het hout. Precies naar onze wens.

Nou waren wij al een tijdje opzoek naar een mooie hanglamp voor boven onze eettafel. Na oriënteren op webshops en bij winkels, kwamen wij op de webshop Sfeer.nl de hanglamp Fleetwood kegel tegen. Een industriële hanglamp met kegelvormige kappen. De kappen hebben een mooie amberkleurig glas waar het licht sfeervol doorheen schijnt. Overdag is de lamp al prachtig, maar denk eens aan hey sfeervolle licht die de lamp ‘s avonds geeft . Knus, warmte en gezelligheid straalt deze lamp zeker uit.

Gemakkelijk verstelbare hanglamp

De Industriële hanglamp Fleetwood Kegel is gemakkelijk te bevestigen aan het plafond. Een mooie langwerpige, oud zilveren balk als resultaat aan het plafond. Het geeft echt een industriële tint weer in het interieur. Aan deze oud zilveren balk zitten met draad bevestigd, drie grote hanglampen met kegelvormige kappen. Een prachtige amberkleurig glas die matcht bij onze eettafel. De hanglampen zijn verstelbaar tot 150 cm. Je kunt er voor kiezen om de hanglampen hoog of laag te hangen. Wij hebben ervoor gekozen de hanglampen iets te verstellen, in verband met onze zoon die eventueel de lamp zou kunnen vast pakken. Beter goed voorbereid, dan later spijt!

De lampen kunnen dimmen, maar deze moet excl. aangeschaft worden als je hier interesse in hebt. Dit geldt ook voor de pitten die in de hanglampen moeten. Er wordt duidelijk op de webshop aangegeven welke lampenpit er inpast om erbij te bestellen.

Lees ook: Tips voor het inrichten van een kinderkamer

industriële hanglamp Sfeer.nl

Conclusie

De hanglamp kwam in een grote kartonnen doos, goed in gepakt met piepschuim en plastic. Het resultaat was dan ook precies naar ons wens, de kleur van de kegelvormige kappen zijn in het echt nog mooier. De kwaliteit is dan ook perfect. De service is goed en had het pakket binnen een aantal dagen in huis.

Ben jij nou ook opzoek naar een mooie hanglamp, of misschien leuke meubelen, kleden of andere leuke woonaccessoires? Bezoek eens de webshop van Sfeer.nl. Ze bieden een groot assortiment aan woonmeubelen en accessoires die uniek zijn, en niet snel zult zien bij een ander in huis. Dat maakt het wel extra bijzonder! De prijzen variëren en voor elk budget is er iets te vinden.

Reefs Interior Hanglamp Fleetwood Kegel €149,00 bij Sfeer.nl.
Gratis verzending vanaf €75 euro en retouren of ruilen kan gratis via PostNL.


Wat zou jij nog willen veranderen aan je interieur?

Liefs, Gea


Dit artikel bevat gekregen producten.
Volg je mij al via? Instagram | Bloglovin & Pinterest

Advertenties

2 Replies to “Ons nieuwe industriële hanglamp van Sfeer.nl”

    1. Witte zijn inderdaad ook wel echt mooi. Wij zaten er eerst ook aan te denken, maar deze lamp past toch prachtig bij de eettafel nu. Een goede keuze vinden wij zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *