Hallo lieve lezer. Het budget beauty merk CATRICE heeft een nieuw oogschaduw palette toegevoegd aan hun assortiment. De CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette met vijf prachtige warme tinten oogschaduw. Het is een mini palette die gemakkelijk mee kan in je handtas of mee op reis. De perfecte oogmake-up look kun je met deze oogschaduw palette perfect maken! In dit artikel vertel ik meer over de CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette en een mooie oogmake-up look. Lees je mee?

CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette open detail

CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette

CATRICE 5 in a box mini eyeshadow 060 Vivid Burgundy Look 

Ben je opzoek naar een mooi oogschaduw palette voor het najaar? De CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette zal goed aan je wensen voldoen. Dit oogschaduw palette bevat vijf prachtige bruin, rood, roze kleuren, in combinatie met nude beige tinten. Makkelijk te omschrijven als warme najaarskleuren. Het palette bevat daarnaast rozen olie.

Het CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette komt in een klein formaat, vandaar de naam. Zo is het palette geheel vegan en vrij van microplastics. De verpakking van het oogschaduw palette is wit, met bovenop een doorzichtige deksel, die gemakkelijk open en dicht te doen is. De deksel bevat aan de zijkant veertjes, waardoor deze goed open en dicht gaat. Zo voorkom je geknoei van oogschaduw door je tas of op andere items die er naast liggen.

CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette swatches op arm

Wat vind ik van het CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette

CATRICE is een budget make-up merk waar ik dagelijks een aantal make-up producten van gebruik. Zo werd ik direct nieuwsgierig naar het CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette. Vijf mooie, warme kleurtinten die ideaal zijn voor een mooie oog make-up look voor het najaar. Bordeaux rood vind ik al jaren een prachtige kleur, de combinatie met de andere vier oogschaduw kleuren al helemaal. De pigment van de oogschaduw vind ik wisselend. De glitter oogschaduw zien er prachtig uit tijdens het swatchen, een mooie glimmende kleur komt tevoorschijn. De matte kleuren zijn daarentegen zeer intens, prachtig! Vooral de donkere kleuren zijn echt goed gepigmenteerd.

Make-up look met CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette
resultaat make-up look met CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette

Tijdens het aanbrengen van de oogschaduw merk ik op dat het ontzettend poederig is, waardoor de kleur neer valt onder mijn ogen. Bij de glitter oogschaduw kleuren vallen de glitters naar beneden. Ik vind dit jammer, maar moet eerlijk zijn dat het oogschaduw palette mij niet tegenvalt. Vooral voor een budget variant is de pigment echt te mooi en kun je er zeker een mooie ooglook mee maken.

Onder mijn ogen heb ik na het creëren van de ooglook nogmaals concealer aangebracht, rustig gedept op mijn huid, waardoor de poederige oogschaduw niet meer opvalt en het resultaat extra mooi wordt. Ik ben tevreden met oogschaduw palette van CATRICE. Ook een ideaal formaat om mee te nemen, daar houdt ik wel van. Het neemt vooral geen ruimte in tijdens het meebrengen in een tas of in een koffer.

  • Verkrijgbaar bij verschillende drogisten, zoals de Kruidvat

Wat vind jij van deze kleuren combinatie?
liefs gea van glamview

Lees meer: CATRICE All Matt Plus Shine Control Make-up.

Advertenties

One Reply to “CATRICE 5 in a box mini eyeshadow palette”

  1. Wat een mooie kleuren het is dat ik er weinig aan doe, anders zou ik me uitleven met de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *