Hallo lieve lezer! Catrice heeft een nieuwe foundation, namelijk de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up. Catrice belooft minder glans, mattering en tevens hydratatie. Ik ben dit product gaan testen en deel mijn bevindingen met jou in dit artikel. Lees je mee?

Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up – Shine Control Make Up fungeert als een tweede onzichtbare huid. Houdt ongewenste glans onder controle, matteert de teint en hydrateert de huid. De make-up is olievrij, houdt lang aan en biedt een perfecte dekking zodat kleine imperfecties van de huid verdwijnen. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zijdezachte matte finish en een zuivere, frisse uitstraling. Dermatologisch getest en ideaal in combinatie met de All Matt Plus Shine Control Powder.

Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up

Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up | 020 Neutral Nude Beige

De Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up zit in een glazen flacon en heeft een zwarte plastic dop. Voor het aanbrengen van de foundation bevat het een handig pompje. Een foundation met een pompje vind ik zelf het fijnst in gebruik, ook omdat je de hoeveelheid foundation makkelijk kunt doseren.

Al eerder heb ik een foundation van het merk Catrice geprobeerd, helaas was ik hier minder enthousiast over. Dit kwam omdat mijn huid er heftig op reageerde, ik kreeg er acne van op mijn gezicht. Toch wilde ik de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up een kans geven.

Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up in hand
zonder de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-upMijn gezicht zonder de foundation

Ik heb de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up aangebracht op mijn gezicht, doormiddel van een klein sponsje. De foundation smeert gemakkelijk uit en droogt mijn huid totaal niet uit. Het voelt alsof mijn huid gehydrateerd wordt en juist een zacht resultaat geeft. Ik vind de foundation er prachtig uit zien, een mooie matte dekking en de roodheid + het puistje op mijn kin worden goed gedekt.

Met de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-upMet de Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up op mijn gezicht.

In de namiddag ziet de foundation op mijn gezicht er nog goed uit, vooral voor die prijs vind ik het een prima foundation van Catrice. Ook heb ik geen acne gekregen van het product, waar ik zeer blij mee ben. Ik kan het daarom zeer aanraden om deze foundation eens te proberen.

Gebruik jij wel eens een foundation?
liefs gea van glamview

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *