Gisteren werd ik verrast met een babyshower door vrienden en familie! Mijn schoonmoeder had mij opgehaald in de auto en zijn naar mijn ouders gereden waar de babyshower was georganiseerd. Bij binnenkomst van de woonkamer was het muis stil, toen ik om de hoek keek zat iedereen in een kring op de bank. Op tafel stonden hapjes en een taart die allemaal speciaal voor mij waren gemaakt op basis van Glutenvrij en Lactosevrij. Naast deze tafel stond nog een kleine tafel met allemaal cadeaus! Onze kleine man is ontzettend verwend door iedereen. Lees en kijk je mee?

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Als eerst begin met een van de grootse knuffels die de kleine heeft gekregen. Een mega grote fluffy zachte olifant met grijze en roze kleuren. De zachte kleuren passen precies bij de babykamer waar ik de knuffel waarschijnlijk ga neer zetten op een plankje boven de commode of op de kledingkast. 
Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower
Een heel leuk babyshower boek waarin iedereen wat leuks heeft geschreven, zoals het raden van de naam, kleur van het haar en ogen, en daarnaast een lief geschreven tekst. || Een grijs met mint kleurige muziek mobiel die boven de box of ledikant kan hangen || Een knuffel konijn || Een mini letterbox waar wij waarschijnlijk later de naam van de kleine op zullen zetten in zijn kamer || twee grote hydrofiele xxl doeken van Hema en DonebyDeer || Een knuffel muziek box in ster vorm || Hangers voor in de kledingkast, waarin kleding op maand gehangen kan worden. || Baby haar lotion van het merk Etos || 

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower


Knisper speelgoed boekje || Een blauwe slaapzaak 70 CM || Een mint groene trui met het cijfer drie erop. || knuffel beer || Complete klein set met bijpassende muts || Switsal hydraterende zalf || Een badeendjes hengel spel waarbij de kleine in bad eendjes kan vangen.

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Meneer heeft stoere kleding gekregen alvast in een aantal maten groter zoals: Een zwart met witte dikke trui || Een witte romper met een strik aan de bovenkant || Een donker blauwe pet || Twee broeken , zwart van spijkerstof en een donker blauwe chino. || Drie paar sokken van het merk Bambino.
 

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower


Wat zeker niet ontbreken kon op een babyshower is een luiertaart. Een vriendin heeft deze gemaakt samen met haar zus luiers voor een pasgeboren baby, versierd met prachtig blauwe lint erom heen.

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower


Melkpoeder toren waarin de voeding makkelijk mee kan worden genomen || Opbergmandje met de tekst ‘ You are so loved ‘ || drie paar newborn sokken, met een grijze blauwe kleur en twee met uilen erop. || Muis met doekje || Blauwe etui om eventueel iets in mee te nemen || Zwart wit gestreept ventje met houten knopen op de voorkant. || Een dikke trui met de tekst ‘super’ met bijpassende zwarte broek met bruine details.

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower
Een stoere donker groene jas van Prenatal met teddy voering van binnen in en een muts met nep bont. Ik hoop zeker dat hij deze kan dragen aangezien het een maatje 62 en ik uitgerekend ben in de maand Maart. Want wij vinden hem beide ontzettend schattig!
Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Een ezel rammelaar || Een sier spuugdoek met allemaal gekleurde olifantjes || newborn sokken in een donker blauwe en lucht blauwe kleur met witte stippen || Een boek met dieren plaatjes. Bij deze plaatjes zitten druk knopjes verstopt, waarin het geluid van het dier te horen is. || Een blauw slabbetje met de tekst ‘ Jonkje ‘. Een woord in het Fries (zelfs in het Gronings) voor jongen. Deze kreeg ik van mijn moeder om toch een beetje fries mee te geven aan de kleine.

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Olifant speelkleed met spiegeltjes || Drie spuugdoekjes met een leuke opdruk van dieren. || Drie paar sokken met tekst, streepjes en een dino || Een blauwe set met kam en borstel met een beer erop.

Dit waren alle cadeaus die ik mocht uitpakken op de babyshower voor de kleine man. Ik ben ontzettend verrast met een leuke middag samen met alle meiden die speciaal voor mij kwamen. Ze hebben speciaal aan mij gedacht met alle lekkere hapjes en taart en leuke cadeau’s uitgezocht die  straks goed van pas zullen komen. De kofferbak zat dan ook goed vol met veel tassen. Bedankt voor de leuke middag meiden!

 

liefs gea van glamview
Advertenties

6 Replies to “Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower”

  1. Ah wat leuk dat ze dit voor jou georganiseerd hebben!! Je hebt heel veel lieve en leuke cadeautjes gekregen. Ik weet zeker dat je kindje het straks geweldig vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *