Het is alweer bijna Valentijnsdag, de dag waarop de meeste hen grote liefdesgebaar aan de anderen over brengen. Iedereen vindt het leuk om verrast te worden zoal man als vrouw. Het hoeft niet groot te zijn, maar een klein gebaar doet al wonderen. Denk aan een mooie bos bloemen, een doos bonbons of een lekker ontbijtje op bed. Wij doen dit thuis echter al lang niet meer, maar toch blijf ik het stiekem zeker leuk vinden als er een verrassing zou zijn. Mijn man en ik vinden het leuker om elkaar af en toe spontaan een cadeautje te geven of heerlijk samen uit eten te gaan. Toch, heb ik hem stiekem al verrast met een prachtig Eterna overhemd!

” Eterna overhemd = een overhemd met iets extra’s “

Als ik mijn man wil verrassen, dan is dat prima te doen met een prachtig nieuw overhemd. Dit overhemd is niet standaard wit of subtiel, het heeft juist iets extra’s wat net ff op valt. Ken je het  bekende lipstick afdrukje uit films, waarbij de vrouw rode lipstick draagt en een dikke zoen geeft op de wang?

 Eterna overhemd

 Eterna overhemd met rode detail
De witte slim fit overhemd van het merk Eterna is mooi strak getailleerd, daarnaast strijkvrij! Een groot voordeel voor ons vrouwen, om niet meer de strijkbout te hoeven pakken, want dat is bij dit overhemd niet nodig. Naast dat het niet een subtiel wit overhemd is, kan het prima netjes gedragen worden. Zowel voor casual, als voor de nette zakenman.  Eterna overhemd met kus afdruk
Wat dit Eterna overhemd nou juist speciaal maakt is de rode satijnen bies bij de knoopjes, en het ondeugende karakter van Valentijn van een rode lipstick kus afdruk in de boord van de kraag. Deze lipstick kus afdruk is prachtig geborduurd en maakt het overhemd echt af! Het overhemd is gemaakt van 100% puur katoen, is zacht, ademend en huidvriendelijk. Het heeft geen zakje voor op de borst.

Verras jouw valentijn op deze manier

 Eterna overhemd bij mijn man
Het eerste wat mijn man zei bij het openen van de zwarte cadeau box was: ‘Wauw, wat een prachtig overhemd!’. Hoe beter hij er naar ging kijken hoe meer hij werd verrast. Het rode detail aan dit overhemd geeft net iets extra’s, iets wat hij juist heel bijzonder vindt. Het roze lipstick afdrukje in de kraag vond hij dan ook zeker leuk! 
 Eterna overhemd Hemdvoorhem

De boord maat maat die ik had gekozen, was dan ook perfect. Hij sluit mooi aan op het lichaam door het slim fit model. Het Eterna overhemd (Valentijn editie) is verkrijgbaar in een getailleerd slim fit model voor €69,95 op de webshop HemdVoorHem. De webshop speciaal voor mannen met een breed assortiment!

Hoe ga jij je valentijn verrassen?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen. 
 
Advertenties

5 Replies to “Eterna overhemd, cadeau voor Valentijnsdag”

  1. Dit overhemd ziet er mooi uit.
    Alleen weet ik niet of ik zo'n fan ben van dat kusje en ik vind dit overhemd best wel duur.

    1. Wij vinden het zelf wel een leuk detail haha. Maar snap dat je er van moet houden hoor. Het overhemd is van een merk, vandaar de prijs denk ik. Kwaliteit is goed trouwens 🙂

  2. Valentijn is bij ons ook uit eten gaan. Maar liever de dag ervoor of erna. De dag zelf is het overal pokkedruk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *