Kijk jij net als ik al een beetje uit naar de zomer? Om mij alvast voor te bereiden op onze zomervakantie naar het noorden van Spanje, ben ik opzoek gegaan naar een aantal mooie bikini’s. De bikinitrends van 2022 zijn wederom fantastisch!  De bikinitrends van 2022 zijn vooral gericht op drie trends. Denk aan de hoge taille bikini slips, de dierenprints en de eenvoudige, witte bikini. Lees je gezellig mee?

Bikinitrends 2022
Bikinitrends van 2022

Deze zomer zien we voornamelijk drie trends terug komen. De eerste trend waar ik ontzettend blij van wordt is de hoge taille bikini slip. De hoge taille bikini slip zorgt ervoor dat je extra lange, sexy benen hebt en tevens je taille smaller doet lijken. Net als ik, behoor ik tot de dames met curves. De dames met curves kunnen deze bikini slips goed dragen, het laat je benen goed uit komen net als de curves die jij absoluut mag showen. Deze bikini’s zijn er in de mooiste prints en kleuren en tegenwoordig kun je zelfs de hoge taille slip terug vinden in een badpak versie. Bij Hunkemöller heb ik al een aantal mooie exemplaren voorbij zien komen, zoals een mooie roze variant en een meerkleurige print bikini.

Lees ook – De mooiste schoenen LASCANA zomer 2022

 

bikinitrends van 2022

De eerste trend: de hoge taille bikini slip is daarentegen ook mooi in combinatie met de tweede trend voor deze zomer, namelijk de dierenprint. Bij de dierenprint trend kun je denken aan zebra, panter, slang en zelf de koe print komt hier en daar voorbij. Toevallig heb ik in mijn kast al een mooie bruine panterprint bikini met hoge taille slip en een bandeau bikini top van SHEIN. Als je niet van de hoog uitgesneden bikini slips bent, dan kun je altijd kiezen voor een dierenprint in een andere vorm, zoals: High neck, halter of een mooie beugelbikini, met een normale bikini slip.

De kleur wit is daarentegen ook helemaal on trend! Het is niet de kleur waar ik snel voor zou kiezen, maar de witte kleur verwerkt in een leuke print past meer bij mij. Bij een vrouw met een donkere huidskleur of als je al mooi bruin bent geworden door de zon, staat een witte bikini je echt prachtig! In combinatie met een mooie strandtuniek en een paar mooie zomerse slippers maak jij je look helemaal af. Naast Hunkemöller koop ik graag mijn bikini’s ook bij de H&M.

Welke bikinitrend voor 2022 zou jij kiezen?

 

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *