Voor elke gelegenheid en outfit kan men kiezen voor bijpassende gelegenheid schoenen. Voor een bruiloft is het leuk om als bruid te lopen op bruidsschoenen, maar voor iedereen is dit anders. Pumps met een hoge hak is niet ieder zijn voorkeur, maar misschien wel een mooie sandaal. In dit artikel deel ik een aantal opties en voordelen tegenover elkaar aan gelegenheidsschoenen.

Welke gelegenheid schoenen zijn ideaal?

  • Hoge hakken

Voor een gelegenheid staan pumps met een hoge hak stijlvol. Zeker als het gaat om een bruiloft of een strandfeest. Voor kleine vrouwen een manier om groter te zijn of juist een manier om de aandacht naar de benen te brengen. Kun je niet goed op hoge hakken lopen? dan zou ik kiezen voor een lage hak. Meestal op een avond brengt men de gehele avond staand door. Met een kleine hak is de avond beter vol te houden en zien er net zo stijlvol uit.

  • Platte schoenen

Op platte schoenen loopt men het meest comfortabel. Maar niet iedereen vind een platte schoen stijlvol. Ik vind de keuze aan platte schoenen breed, zoals sneakers, ballerina’s of sandalen. Voor elke gelegenheid is er een platte schoen te vinden. Ballerina’s stralen netheid uit, sneakers meer comfortabel en sportief, sandalen vallen er net tussen in. Tegenwoordig zijn platte schoenen ook helemaal in om te dragen onder een bruidsjurk. Veel vrouwen kiezen er voor om op sneakers te lopen en niet met een breed uitlopende jurk de risico te nemen om op hoge hakken te gaan lopen.

 

Gelegenheid schoenen tips

  • Lage hak

Ben jij niet van de killer heels en vind je platte schoenen geen optie? Dan is het een ideale optie om voor een schoen te kiezen met een lage hak. Er zijn veel sandalen met een lage hak te vinden met een mooi subtiel bandje om de enkel in verschillende kleuren. Vergeet het verschil niet tussen een naald hak of een blok hak. Een naald hak loopt minder stabiel dan een blok hak. Voor een dag waarbij je het liefst een gehele dag op een lage of hoge hak loopt is een blok hak een beter alternatief.

  • Schoenen afwisselen

Een andere optie is om schoenen gedurende een dag of avond met elkaar af te wisselen. Zelf kies ik regelmatig voor deze optie. In het begin kies ik het liefst pumps met een hak, als mijn voeten pijn beginnen te doen kies ik voor een schoen met een platte zool. Het is een manier om de dag stijlvol door te komen en te eindigen in comfort. Vergeet daarom niet om een extra paar schoenen mee te nemen.

 

Welke gelegenheid schoenen dragen jij het liefst?
liefs gea van glamview
Dit artikel betreft een samenwerking

6 Replies to “Hoe kies je de juiste gelegenheid schoenen?”

  1. ik ben gestopt met het dragen van hoge hakken, ze zitten gewoon niet lekker, ze lopen vreselijk. Het zou met mijn lengte van 1.56 wel fijn zijn als ik 5 cm de luccht in kon, maar ik heb het gedoe er niet meer voor over

  2. Goede tips. Ik kan zelf niet zo goed op hakken lopen maar vind dat wel het meest stijlvolle. Ik probeer dan ook altijd schoenen te kiezen met een lage en comfortabele hak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *