Hallo lieve lezer! Hoewel de zon niet altijd hoeft te schijnen, is het ontzettend belangrijk om een zonnebrand (SPF) te gebruiken. Al eerder heb ik diverse zonnebrand producten geprobeerd die mij goed bevielen, maar deze zonnebrand stick kon ik niet laten liggen. De We Love The Planet We Love Sunscreen SPF 20 is een handige zonnebrand stick die 100% natuurlijk is, makkelijk mee te nemen in de tas en zelfs travel proof. Hieronder vertel ik jou meer over de We love Sunscreen SPF 20 zonnebrand stick van We Love The Planet. Lees je gezellig mee?

We Love The Planet - We Love Sunscreen SPF 20 op kleedje
We Love Sunscreen SPF 20 zonnebrand stick

De We love Sunscreen SPF 20 van We Love The Planet, is een milieuvriendelijke alternatief voor de traditionele zonnebrand met chemische UV-filters zoals oxybenzone. Deze zonnebrandstick bevat namelijk natuurlijke UV filters, zinkoxide en titaniumdioxode waardoor de zon je huid niet kan infilteren. Door de natuurlijke zonnefilters is het beter voor jouw lichaam en beter voor de planeet!

We Love The Planet - We Love Sunscreen SPF 20 zonnebrandstick

SPF 20 beloof 95% bescherming tegen de zon en SPF 30 biedt een zonnebescherming van 97%. De We love Sunscreen SPF 20 zonnebrandstick van We Love The Planet is gemakkelijk aan te brengen. De zonnebrandstick zit in een kartonnen verpakking (100% papier zero waste) waarvan je de dop er af moet trekken. Hierna kun je onderin de koker, de koker aan drukken, waarna de zonnebrand stick tevoorschijn komt. De zonnebrand stick heeft een wit/beige kleur, bevat geen water en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Hypoallergeen, vegan, waterastotend en hydrateert de huid. Doordat de zonnebrandstick geen water bevat is deze travel proof en mag hij mee in je handbagage. Daarnaast geen last van lekkende verpakkingen, wat ik persoonlijk ideaal vind.

Het aanbrengen van de We love Sunscreen SPF 20 zonnebrandstick gaat gemakkelijk. Hij glijd als ware als een boter over de huid. Er komt een witte waas te voorschijn bij het aanbrengen, maar deze is gemakkelijk in de masseren in de huid. Eerst voelt de huid iets plakkerig, maar na een tijdje voel je dat het in de huid trekt en goed hydrateerd. De huid voelt zacht en is goed beschermd tegen de zon. Ze bevelen wel aan je regelmatig in te smeren, maar dat is bij elke zonnebrand nodig! De zonnebrandstick droogt de huid totaal niet uit, prettig!

We Love The Planet - We Love Sunscreen SPF 20 substantie op hand

Gebruik je liever een SPF 30? Deze is ook verkrijgbaar van We Love The Planet in de zelfde verpakking. Ik raad de zonnebrandstick aan, aangezien het makkelijk is in gebruik, tevens travel proof is en je het makkelijk mee kan nemen. Daarnaast is het belangrijk om aan de planeet te denken en je eigen gezondheid. Je wilt soms echt niet weten wat voor troep aan ingrediënten in bepaalde producten zitten. Bizar!

We Love The Planet - We Love Sunscreen SPF 20

De We Love The Planet We love Sunscreen is .o.a. verkrijgbaar bij BOL.com ( SPF 20 €10 en de SPF 30 €17)

Zou jij een zonnebrandstick gebruiken tijdens het zonnen?
liefs gea van glamview

One Reply to “We Love The Planet, We Love Sunscreen SPF 20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *