Een nieuwe “Mijn week in foto’s“. Dit keer met foto’s van onze vakantie, op de camping in de Ardennen. Ook al is het even geleden dat wij hier op vakantie zijn geweest. Is het een moment waar ik graag aan terug denk en om te laten zien hoe mooi de omgeving is. Samen met mijn gezin hebben wij genoten van een mini vakantie op de camping in de Belgische Ardennen. Kijk en lees mee door ” Mijn week in Foto’s”.

op de camping in de ardennen beekje

week foto's camping lodge

Op het moment dat wij in de Op op de camping in de Ardennen waren, was de situatie rond de Corona Crisis in de omgeving Luik op ‘Geel’, en mochten wij hier prima een midweek verblijven. Natuurlijk hebben wij ons aan alle regels gehouden, tevens een mondkapje gedragen waar dit verplicht was.

Wij hadden een Lodge geboekt die achteraf toch de klein bleek voor ons drieën. Het is een zes persoons huisje, maar echt heel compact en klein. Hierdoor was er nauwelijks ruimte voor ons zoontje om te spelen. De eerste nacht hebben wij zeker goed geslapen. Maar hebben wij uiteindelijk besloten om te vragen of wij in een safari tent mochten. Ik heb met de receptie overlegd en hoorde later dat het goed was, maar dat er wel extra betaald moest worden. Het bedrag was prima en konden alle bagage overzetten naar de tent.

Safari Tent camping in de ardennen

 Week foto's ardennen safari tent

De safari tent was een stuk groter dan het huisje waar wij eerst in zaten. Wij hebben dan ook totaal geen spijt gehad om hier voor te kiezen. Een mooie ruime tent, waarbij je de keuken ook naar buiten kunt schuiven, een grote koelkast, koffieapparaat, waterkoker, een grote eettafel met stoelen, grote kasten met service en een kast voor alle spullen. Daarnaast was er een gedeelte met twee rijen aan stapelbedden en een ruimte met een groot twee persoons bed. Hier hebben wij het bedje van onze zoon naast gezet.

een camping in de ardennen

Wakker worden met dit uitzicht is echt geen straf! De bergen zijn goed te zien, veel bomen en de omgeving geeft je zoveel rust. Ik voelde mij echt zen op de camping.

week foto's ontbijt

Gezellig buiten ontbijten op de vlonder voor de safari tent. Zo hadden wij heerlijke gerookte zalm gekocht, crackers, brood en heel veel fruit om met z’n allen te delen.

week foto's beek camping

week foto's ardennen gezin

week foto's beek camping

week foto's beek camping

Aan de camping zit een prachtig stromende beek. Dit plekje was een van mijn favorieten deze mini vakantie en het geeft zoveel mentale rust. Wij zijn dan ook een aantal keer hier heen gelopen om te gaan zitten. Ik heb een IGtv video op mijn Instagram account geplaatst, waar een aantal leuke momenten te zien zijn van ons als gezin en deze leuke plek komt daarbij ook aanbod! Bekijk deze video zeker even.

mijn week sprinkhaan

Wat een grote sprinkhaan zat er op de dakkoffer van onze auto.

mijn week safari tent

mijn week camping ardennen

Regelmatig gingen wij naar het restaurant/lounge van de camping, om een drankje te drinken of even gebruik te maken van de wifi. Het dakterras was een fijne plek om te zitten, niet alleen om te genieten van het mooie weer, ook het uitzicht is prachtig!

 

mijn week camping buitenkeuken

mijn week camping buitenkeuken
Mijn man had de buitenkeuken naar buiten gerold, waarna ik kon beginnen met het eten. We hebben bij Delhaize een verspakket gekocht met rijst, groente en zoet zure saus, in combinatie met kip. Het was echt heerlijk!
mijn week ardennen bloggen
Ook op vakantie ben ik aan het werk geweest met mijn blog. Ik kreeg in dezelfde week een aantal samenwerking opdrachten binnen en ging direct aan de slag. Ik zie het niet als moeten, maar ik blijf het schrijven van artikelen leuk vinden. Dit moment was ook even voor mezelf en kon mij even afzonderen. Op het dakterras had ik een prachtig uitzicht, bestelde ik een drankje en ben ik begonnen met schrijven. Een werkplek als deze heb je niet zomaar. Het personeel was zeer behulpzaam door voor mij speciaal een haspel te regelen, zodat ik elektriciteit had voor mijn Macbook. Dankbaar!

Mijn week zoon spelen

Dicht bij onze safari tent zat een speeltuin met verschillende speeltoestellen. Vooral het houten huisje was geliefd bij onze zoon. Het was dan ook toevallig dat onze zoon net voor onze vakantie zelfstandig begon te lopen. Bijzonder dat de tijd zo snel gaat, hij wordt al een echte mini meneer.

Heb jij de Belgische Ardennen al eens bezocht?

Advertenties

3 Replies to “Mijn week in foto’s : Midweek op de camping in de Ardennen”

  1. Mooie foto's, ziet er uit als een heerlijk midweekje weg! Oeeh ja die tenten zijn fijn he, hebben wij vorig jaar ook in verbleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *