Essence heeft op het moment ook een nieuwe lijn die in de schappen ligt, namelijk de velvet matt lipsticks. Deze beloven een mooie velvet matte kleur te geven op de lippen, hier was ik natuurlijk benieuwd naar. Samen met mijn moeder ben ik naar de Kruidvat geweest, en kreeg van haar een lipstick cadeau uit deze lijn. Het is de Essence Lipstick Velvet Matt 08. Lees je mee?

Essence Lipstick Velvet Matt 08

Essence Lipstick Velvet Matt 08

De verpakking Essence Lipstick Velvet Matt 08

De uitstraling van de huls vind ik op het eerst bik al heel mooi. De huls heeft namelijk de zelfde kleur als de lipstick zelf. Een handig pluspuntje vind ik, aangezien de lipstick makkelijk terug te vinden is in je eigen lipstick stash. De lipstick heeft een leuk oud roze nude kleur, en kan daarom ook prima gedragen worden zoal overdag of bij een leuke party look.

Essence Lipstick Velvet Matt 08

De naam: Essence Velvet Matt

Aan de onderkant zit een stikker met de naam van de lipstick, namelijk ‘Velvet matt 08, met het Essence logo boven in. Ook de kleur van de sticker past precies bij de huls van de lipstick, een handig detail waar zeker goed over na gedacht is.

Essence Lipstick Velvet Matt 08

Bevindingen over de Essence LipstickΒ 

De lipstick ben ik zeker goed over te spreken, de kleur is namelijk heel mooi! De dekking is prima, en dat geeft alweer dat de pigment van de lipstick prima is. De lipstick smeert fijn uit, en geeft totaal geen uitdrogende lippen. Ook zie je zeker aan de lipstick terug, dat het een matte finish heeft. Dit vind ik zeker leuk aan deze lijn. Wel merk ik aan mij zelf dat het een donkere oud roze kleur geeft op de lippen. Het staat zeker niet verkeerd bij mij, maar toch neig ik altijd zelf naar een mooie warme kleur.

  • De lipstick kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat.
Draag jij wel eens een matte lipstick?
Advertenties

24 Replies to “Essence Lipstick Velvet Matt 08”

    1. Je kunt hem altijd proberen in de winkel, het kan altijd weer verschillende met nude kleuren inderdaad.

  1. Wat een mooie kleur! Ik ben erg benieuwd naar deze lipsticks van Essence. Misschien ga ik er wel eentje halen binnenkort. πŸ™‚

    1. Ik vind de lipsticks van essence zelf het fijnst van de budget merken, en ze hebben verschillende soorten. Er zit vast een leuke kleur voor je tussen.

  2. Bij anderen vind ik hem echt prachtig. Bij mezelf lijkt het net alsof ik hele schrale, vieze lippen heb πŸ™

  3. Ik vind het een hele mooie kleur, ik hou van de lipsticks van essence. Deze heb ik nog niet zien liggen in de winkel, als ik hem zie ga ik hem zeker kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *