Ben jij al bezig met duurzaam en plasticvrij te leven? Het is ontzettend belangrijk voor het milieu, voor de dieren en voor ons zelf. Natuurlijke verzorgingsproducten in de vorm van een shampoo bar zijn zeer populair. Zo maakte ik onlangs kennis met het beauty merk Shampoobars.nl. Deze shampoo bars worden zelf gemaakt in Nederland en vervangt 3 plastic shampoo flessen. In dit artikel lees jij daarom meer over de Shampoo Bar Vanille die ik heb besteld.

Shampoo Bar Vanille

De Shampoo Bar Vanille is zorgvuldig samengesteld, met een milde reiniging en is geschikt voor normaal tot droog haar. Door de voedende ingrediënten van de Shampoo Bar Vanille reinigt de shampoo mild, maar zorgt tegelijkertijd voor het haar. Daarom is deze Shampoo Bar ideaal om te gebruiken bij droog haar. De producten worden dan ook niet op dieren getest, is volledig plasticvrij, vegan en vrij van SLS, SLES, parabenen en siliconen. Verkrijgbaar in het formaat Medium (30 gram 40 wasbeurten) en Normaal (60 gram en 80 wasbeurten). Een heerlijke shampoo voor een droge hoofdhuid.

Shampoo Bar Vanille op doek

Shampoo Bar Vanille Ingrediënten

Sodium Cocoyl Isethionate, Natrium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, cetyl alcohol, butylene glycol, Butyrospermum Parkii, Stearic Acid, Parfum, CI 77492.

Shampoo Bar Vanille verpakking op doek

Mijn ervaring

Op heden gebruik ik graag shampoo en body bars om mijn haar en huid goed te verzorgen. Bovendien nemen shampoo of body bars niet veel ruimte in beslag, als het gaat om het op te bergen in onze doucherek. Tegenwoordig zijn ze zeer populair en kan mij hier goed bij aan sluiten. Het is bizar dat een bar zolang mee gaat, tevens staat voor drie plastic flessen shampoo en zijn bovendien duurzaam.

Op de website van Shampoobars.nl kwam ik verschillende shampoo bars tegen die mijn aandacht trokken. Zo heb ik eerder nog niet een zilvershampoo bar gezien bij een merk. Zilver shampoo gebruik ik dan ook regelmatig om de gele gloed uit mijn haar te houden. Dit keer wilde ik graag een shampoo bar proberen die mijn haar goed zou kunnen verzorgen. Ik ben gegaan voor de Shampoo Bar Vanille, die geschikt is voor normaal tot droog haar.

De punten van mijn haar kunnen een goede verzorging wel gebruiken. Door dat mijn haarpunten droog zijn, moet ik deze goed verzorgen. Mijn haar kan niet veel hebben doordat het fijn en kwetsbaar is. Een goede verzorging en hydratatie is daarom belangrijk voor mij. De Shampoo Bar Vanille vind ik daarom een goede match voor mijn haar.

Als je houdt van vanille, dan is deze shampoo bar tevens een goede match voor jou. Bij het openen van mijn bestelling kwam de vanille geur al naar voren, heerlijk! Het is een ronde shampoo bar in een licht gele kleur. De shampoo bar begint fijn te schuimen onder het water van de douche. Het schuim kun je al gebruiken om het haar te wassen, maar zelf vind ik het prettig om de bar direct op mijn haar aan te brengen en goed in te masseren. De geur van vanille geeft mij een warm gevoel van ontspanning.

Shampoo Bar Vanille schuimend in hand

Na het spoelen van mijn haar, merk ik op dat het heerlijk zacht aanvoelt. Ik heb dit niet snel met shampoo bars van andere merken, vaak is het haar eerst iets droog. Bij deze shampoo bar heb ik daar echt minder last van. Wel gebruik ik standaard na het gebruik van een shampoo een goede haarmasker. Mijn haar is kwetsbaar en een extra verzorging van een haarmasker wordt dan ook echt aangeraden door mijn kapster.

Ik ben zeer te spreken over de shampoo bar. De bar schuimt goed en is fijn om direct aan te kunnen brengen op het haar. Na het uitspoelen voelt het haar heerlijk zacht aan en tevens komt de geur van vanille naar voren. Vanille is een subtiele geur die altijd goed doet. Ik vind deze shampoo bar dan ook een prima match voor mijn haar, en ben benieuwd naar de andere shampoo bars uit het assortiment van shampoobars.nl. Fijn om goed voor mijn haar te zorgen en daarnaast ook voor de natuur.

  • De Shampoo Bar Vanille is verkrijgbaar bij Shampoobars.nl vanaf €5,95.


Heb jij al eens een verzorgende bar geprobeerd?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel betreft een samenwerking.

Advertenties

One Reply to “Duurzame en plasticvrije Shampoo Bar Vanille”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *