Het is de afgelopen tijd rustig geweest op mijn blog. De reden hiervan is, dat ik ben bevallen van onze lieve zoon, genaamd Julius. Ik ben uiteindelijk twee dagen eerder bevallen dan de uitgerekende datum van 8 Maart. Op 6 Maart mochten wij onze lieve zoon verwelkomen. Wij mogen je eindelijk in onze handen vasthouden en genieten samen als gezin.

Bevalling

Ik ben bevallen in het ziekenhuis, mijn voorkeur ging uit naar een badbevalling en deze heb ik dan ook gehad. De zwangerschap was dan al heel bijzonder, maar de bevalling is dat ook zeker. Het is een heftige dag, met afwachten, pijn, maar ook veel liefde en ontzettend veel oerkracht. Het is lastig beschrijven wat er door je heen gaat op z’n moment, je bent vooral in je zelf gekeerd.

Onze zoon is geboren!

Welkom Julius

Uiteindelijk was hij daar na een aantal uren, ons eigen kindje. Het eerste wat ik zei met een glimlach op mijn gezicht, ‘Daar ben je dan jongetje’. Mijn man was ook ontzettend blij, met tranen van blijdschap keek hij mij aan, hij was zo trots! Een klein jongetje, met kleine vingertjes en voetjes. De bevalling zelf heb ik goed ervaren, ik bleef rustig en heb goed geluisterd naar de instructies van de verloskundige. Ook merk je hoe sterk je eigen lichaam is. Na drie uur mocht ik naar huis samen met mijn man en zoon. Ontzettend spannend, nieuw en vol blijdschap. Wij zijn dol gelukkig met onze lieve zoon Julius.

Liefs Gea glamview
Advertenties

11 Replies to “Onze zoon is geboren!”

  1. Wat onwijs leuk zeg! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon, erg mooie foto's ook! Geniet van al het leuks.

  2. Wat prachtig zeg… Blijft bijzonder. Gefeliciteerd met jullie kleintje! Wat een mooi jongetje en een mooie naam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *