De Hawaiian Tropic zonnebescherming is nu verkrijgbaar in Nederland! Het merk staat bekend om zijn verleidelijke fruitige en bloemige geuren, verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave. Niet alleen de geuren doen mij denken aan een tropische vakantie, de verpakkingen geven een fijn Hawaiiaanse gevoel. Van het merk Hawaiian Tropic heb ik drie producten mogen ontvangen om te uit te proberen. 

De Hawaiian Tropic Zonnebrandcremes bieden een uitgebreide bescherming tegen UVA en UVB, terwijl ze de huid voeden en hydrateren. Alle Hawaiian Tropic Zonnebrandproducten met SPF 15 en hoger worden aanbevolen door de Skin Cancer Foundation. SCF is de enige internationale organisatie die zich inzet voor de bestrijding van huidkanker. Hun zegel betekent dat een veilige en effectieve bescherming tegen de zon wordt geboden.

Hawaiian Tropic zonnebescherming

Hawaiian Tropic zonnebescherming producten

Hawaiian Tropic heeft verschillende producten in het assortiment voor de ultieme zonnebescherming. Een Satin Protection Zonnebrandlotion die de huid een natuurlijke glans geeft, tevens verfrist met een tropische geur. Vooral na een zonnige dag is dit product ideaal door de lotion op te smeren voor een vochtinbrengend resultaat. De Hawaiian Tropic After Sun Body Butter helpt om de bruine kleur op de huid te behouden na het zonnen. Het product is verrijkt met kokosboter, shea-en avocado olie. Geeft een natuurlijke glans en is vochtinbrengend.

Naast deze producten van Hawaiian Tropic, zijn er nog drie fijne zonnebescherming producten. De Hawaiian Tropic Protective zonneolie SPF 20, De Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil en de Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face SPF 30. Deze drie producten Hawaiian Tropic zonnebescherming heb ik mogen ontvangen om te reviewen.

Hawaiian Tropic zonolie tanning oil

Hawaiian Tropic Protective Zonneolie SPF 20

De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie met SPF 20 is verrijkt met kokosolie en Guave. De geur is heerlijke tropisch, ik houd daar wel van. De formule verwent de huid met vocht en geeft een natuurlijke glans. De zonneolie is licht en verfrissend op de huid. Deze zonneolie is verkrijgbaar in een spuitflacon met SPF20 en zonder SPF bescherming in een tanning olie.

De Hawaiian Tropic Protective zonneolie met SPF20, is een fijne zonneolie om te gebruiken. De zonneolie geeft na het aanbrengen een olie laagje op de huid, maar het plakt totaal niet. De SPF20 in de zonneolie geeft een medium bescherming. Over het algemeen daarom een prima zonnebescherming, wel merk ik aan mijn licht blanke huid dat ik snel verbrand en eerder zou kiezen voor een zonnebescherming met SPF50. De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie SPF20 smeer ik daarom vaker op tijdens het zonnen en werkt dan ook goed voor mijn huid.

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil

De Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil bevat geen zonnebescherming, maar zorgt juist dat de bruine kleur na het zonnen beter blijft zitten. Het is tevens een fijne verzorging voor de huid na het zonnen. De geur van kokosnoot is heerlijk aanwezig tijdens het smeren. Bij het aanschaffen van de Hawaiian Tropic zonnebescherming moet je daarom goed opletten of het SPF bevat of niet. Je wilt natuurlijk niet als een kreeft terug komen van het strand.

  • Hawaiian Tropic Tropical tanning oil & Protective zonneolie SPF 20
    Verkrijgbaar vanaf €16,99

Hawaiian Tropic Air Soft Face lotion

Hawaiian Tropic Silk Hydratation Air Soft Face Lotion SPF 30

De Hawaiian Tropic Silk Hydratation Air Soft Fave Lotion met SPF 30 is de ideale zonnebescherming voor het gezicht. De lotion is niet vet op de huid en kan prima gedragen worden onder make-up. De lotion voedt en hydrateert de huid tot 12 uur lang. De lotion bevat twee kleuren in het flacon.

De Air soft Face Lotion van Hawaiian Tropic geeft mijn huid na het aanbrengen een verfrissend gevoel en een zijde zachte huid. Ik draag de lotion dan ook graag tijdens de zonnige dagen. Als het echt warm is draag ik liever geen make-up met SPF, maar juist een zonnelotion zoals deze die toch mijn huid een goede bescherming geeft. Fijn en luchtig, precies wat ik nodig heb tijdens de zomerse dagen.

  • Hawaiian Tropic Silk Hydratation Air Soft Face Lotion SPF 30
    Verkrijgbaar vanaf €18,99

Welk product van Hawaiian Tropic zonnebescherming spreekt jou aan?
liefs gea van glamview

Advertenties

4 Replies to “Hawaiian Tropic zonnebescherming met kokos geur”

  1. Ik koop mijn zonnebrandmiddel altijd bij de action dus ik ben nogal verwend wat betreft de prijs. Maar deze ziet er heel leuk uit!

  2. ik ken de producten alleen ik gebruik ze zelf niet. ik koop mijn zon producten bij onze zonnenbank en die bevallen ons nog het beste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *