Hallo lieve lezer! Ik mocht mijn man verrassen met een leuke cadeauset met twee paar toffe sokken van Happy Socks en een extra product die niemand kan weer staan. Ik kan het niet voorstellen dat we richting de herfst periode gaan. Een periode waarbij warme sokken niet weg te denken zijn. Maar hoe leuk is het om niet de standaard sokken uit de kast te pakken, maar een paar vrolijke sokken die jouw outfit doen opfleuren! Lees je mee?

Happy Socks in verschillende patronen

Als we aan sokken denken, dan maken wij ons vaak niet druk om hoe ze eruit zien. Witte en zwarte sokken matchen vaak goed in alle schoenen en vallen minder op. Maar waarom zouden sokken niet een outfit kunnen opfleuren. Happy Socks zijn warm, maar bovendien ook heel stijlvol. Ze hebben verschillende prints en kleuren en zien er vrolijk uit. Niet alleen bij een alledaagse outfit, tegenwoordig is het ook  hip om ze te dragen bij een zakelijke outfit. Naast dat ze door heren vaak gedragen worden, zijn het ook prachtige sokken voor vrouwen. De kwaliteit van de sokken vallen totaal niet tegen. Ze zijn gemaakt van stevig katoen en na een aantal keer wassen blijven de sokken mooi. Als je een goede investering wilt voor fijne sokken, dan zijn Happy Socks een goede keuze.

happy socks cadeauset hemdvoorhem

happy socks met aardbeien hemdvoorhem

Cadeausets van HemdVoorHem

Wil jij iemand verrassen met een prachtige cadeauset? Dan ben jij bij HemdVoorHem aan het goede adres. De webshop kent verschillende producten van bekende merken zoals Happy Socks, Tommy Hilfiger, Calvin klein etc.

De cadeausets zijn samengesteld speciaal voor mannen. Het zijn prachtige cadeausets met artikelen voor jong en oud, sportief of klassiek. Zo zijn er ook cadeausets met heren parfum, chocolade, wijn met een toevoeging van mooie boxers, sokken, sjaals, mutsen of andere leuke accessoires. Alles is prachtig in gepakt met een luxe geschenkdoos.

Een toffe cadeauset met vrolijke Happy Socks !!

Ik mocht mijn man verrassen met een cadeauset met toffe sokken en een product die niemand kan weerstaan. De cadeauset kwam in een prachtig luxe geschenkdoos met een beige lint. In de cadeauset zitten twee paar toffe sokken van het merk Happy Socks en een heerlijke reep Tony’s melk chocolade. Ze zeggen niet voor niets dat de liefde van de man door de maag gaat toch? Mijn man kon de reep dan ook niet weerstaan en was zomaar op. Twijfel jij over de maat van de sokken? Kies voor de schoenmaat van je man, vriend of vader. Mijn man heeft maat 41, de sokken die ik ontving kwamen in een maat 41 tot 46.

happy socks cadeauset en tonny's chocolade hemdvoorhem

Happy Socks met aardbeien

Deze sokken vind ik stiekem de mooiste van de twee. Het zijn zwarte sokken met een patroon van aardbeien. De hoeveelheid aardbeien op de sok, maakt dat ze fijn op vallen bij een outfit. De combinatie van kleuren passen goed bij elkaar. Vooral de rode kleur van de aardbei maakt mij zeer vrolijk.

Happy Socks met gitaren

Deze sokken zijn opvallender dan de aardbei sokken, maar zeker niet storend. Ik vind het patroon met de gitaren leuk bedacht. Door de licht flitsen door het patroon heen maakt het een leuk geheel. De kleuren combinatie is mooi, daarnaast bij veel outfit combinaties te dragen. Vooral de kleur rood, licht en donker blauw komen zijn in de sokken terug te vinden.

Draag jij sokken met een vrolijke print?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen van een merk of bedrijf.
Advertenties

2 Replies to “Happy Socks: De vrolijkste sokken om te dragen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *