Ben jij klaar met de standaard telefoonhoesjes die je in de winkel kan kopen? Hoe leuk is het om zelf een persoonlijke telefoonhoesje te ontwerpen. Met een paar kleine stappen heb jij een uniek exemplaar ontwerpen met initialen, naam of monogram. Ben jij benieuwd hoe je dit kan doen? Ik vertel het jou in dit artikel.

Om te beginnen met het ontwerpen van je persoonlijke telefoonhoesje is het belangrijk om te bedenken wat voor soort telefoonhoesje je wilt maken. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes zoals siliconen en hardcase hoesjes, flipcases en blokcases. Het mooie aan een persoonlijk telefoonhoesje is dat jij je naam , jouw favoriete quote, initialen of monogram er op kan latten drukken. Het maakt een telefoonhoesje uniek en persoonlijk. Niemand zal een identieke hebben omdat het gemaakt is door jou. Om het geheel af te maken is het mogelijk om een mooie achtergrond te kiezen zoals marmer, tijgerprint een kleur of totaal iets anders. Maar boven alles, kies een telefoonhoesje die bij jou past!

Siliconen telefoonhoesje

Een siliconen telefoonhoesje is gemaakt uit duurzame flexibele materialen, heeft een naadloze pasvorm en is gemakkelijk te bevestigen om je telefoon. Het heeft openstaande randen zo dat de scherm ook goed beschermd is bij een val. Een siliconen telefoonhoesje kan naast een kleur of patroon ook transparant zijn.

Hardcase telefoonhoesje

Een hardcase telefoonhoesje is harder dan een siliconenhoesje en daarom niet flexibel. De hardcase is gemaakt van sterke en schokbestendige materialen.

ontwerp je eigen persoonlijke telefoonhoesje

Flipcases en bookcases

Wil jij graag heel iets anders dan een siliconen of hardcase telefoonhoesje? Dan is een flipcase of bookcase een leuke optie. De lederen hoesjes hebben ruimte voor pasjes en sluit met een krachtige magneet. Het bied jouw telefoon een goede bescherming tegen stoten, krassen en het scherm wordt geheel afgedekt.

Gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma

Zelf hoesje ontwerpen? Probeer een leuk ontwerp te maken via het ontwerpprogramma van CasiModa. Online kun jij gemakkelijk een persoonlijk telefoonhoesje ontwerpen via een gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma. Kies het ‘merk’ van je telefoon en het ‘model’ en druk op start ontwerpen. Er komen een aantal voorbeelden tevoorschijn waaruit jij kan kiezen. Bijvoorbeeld een foto toevoegen of een voorbeeld die jij kan personaliseren. Er staan een paar voorbeelden bij met leuke achtergronden. Als jij klikt op ‘personaliseren’ komt er een schermpje tevoorschijn waarbij je de kleur, tekst, lettertype, en tekst grote kan aanpassen. Voor iedereen is het progamma een fijne uitkomst. Er staat duidelijk aangegeven welke stappen je moet volgen en hoe je alles kan bewerken.

Een goede bescherming en ook stijlvol

Een telefoonhoesje bied voldoende bescherming zoal aan de voorkant als aan de achterkant. De voorkant wordt beschermd door openstaande randen. Met een telefoonhoesje merk je dat de telefoon  beter in de handen ligt en meer grip bied. Bovendien ziet een telefoon er met een hoesje er zeer stijlvol uit.

Hoe zou jij jouw telefoonhoesje ontwerpen?
liefs gea glamview
 
Dit artikel betreft een samenwerking
Foto afkomstig van Pixabay.
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *