Hallo lieve lezer! Vooral in het najaar merk ik dat mijn huid extra voeding en verzorging nodig heeft. Door de verschillende weersomstandigheden en wisselende temperaturen droogt de huid uit. De Diego dalla Palma Hydration Passion Cream zorgt ervoor dat de huid comfortabel aanvoelt en veroudering van de huid tegen gaat. In dit artikel lees je meer over de Hydration Passion Cream en wat mijn bevindingen zijn. Lees jij mee?

Diego dalla Palma Hydration Passion cream

Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream

De Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream is een volle crème die een comfortabel gevoel geeft aan droge, schrale en rode huid. Bij een tekort aan vocht in de huid, begint de huid te trekken en voelt strak aan, hierbij is hydratatie zeer belangrijk. De Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream biedt een intensive hydratatie en voldoende voeding en bescherming tegen uitdroging van kou, wind, zon of wisselende temperaturen. Het dringt diep door in de huid en beschermt hyaluronzuur tegen het afbraakproces, zodat tot diep in de huid voldoende wordt gehydrateerd.

De Diego Dalla Palma Hydration Passion cream is verrijkt met ceramiden, jojoba wax en gefermenteerde shiunko- en zoethoutoliën. Deze combinatie versterkt de huid en verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Het zorgt ervoor dat de huid comfortabel aanvoelt en gaat veroudering van de huid tegen. De crème bevat geen paraffine, minerale oliën en siliconen.

Gebruiksaanwijzing

Reinig de huid zodat de crème op een schone huid wordt aangebracht. Breng de Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream aan vanuit het midden van het gezicht en werk naar buiten. Vervolgens kan je de crème ook in de hals en decolleté aanbrengen.

Diego dalla Palma Hydration Passion cream substantie

Conclusie

De Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream is voor mij een goede uitkomst. Ik merk dat mijn huid in het najaar vooral extra voeding en hydratatie kan gebruiken. Vooral rondom mijn T-zone kan ik het goed gebruiken.

De crème zit in een mooie doorzichtige, blauwe pot met een zwarte deksel erop. Het uiterlijk van de pot geeft een chique uitstraling, die in de badkamer de show steelt. De Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream heeft een heerlijke volle substantie en voelt tijdens het aanbrengen koud, maar vooral heerlijk fris aan op mijn huid. De geur is fris en subtiel.

De crème trekt snel in de huid , wat ik een grote pluspunt vind aan huidverzorgingsproducten. Hierdoor plakt de crème niet en is de hydratatie direct aanwezig. Ik kan niet anders zeggen dat mijn huid er heerlijk zacht van wordt. Hoewel de prijs aan de hoge kant zit, vind ik de Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream het wel waard.

Diego dalla Palma Hydration Passion cream

Verkrijgbaarheid

De Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream kost 43.95 voor 50 ML.Verkrijgbaar bij Beautytasting.com + met mijn kortingscode: GLAMVIEW20 krijg jij 20% korting op je gehele bestelling.

Vanaf €50 een gratis gift!
Gratis bezorging vanaf €30.
Gratis samples bij iedere bestelling.

Gebruik jij dagelijks een hydraterende crème?
liefs gea van glamview

Lees ook: Diego Dalla Palma The Elixer
Bevat gekregen producten.

10 Replies to “Diego dalla Palma Hydration Passion Cream”

  1. Ja pffff ik merk het nu al aan mijn huid, de gevolgen van de weersveranderingen, en de winter moet nog komen. Mooie foto’s trouwens!

    1. Ja, Ik heb precies hetzelfde hoor. Mijn huid wordt al snel droger en merk ook dat mijn huid dan extra gevoelig is. Wat leuk ook om te horen dat je de foto’s mooi vind.

  2. Hydratatie is zeker belangrijk. Ik merk het vooral als ik net uit bed kom, in de ochtend dus. Daarom begin ik altijd met een glas drinken 🙂
    Over deze creme: wel fijn dat het snel intrekt en je niet een plakkerig gezicht overhoudt.

  3. Mijn huid is ook altijd droog en daarom drink ik altijd veel water. Deze creme zit er wel goed uit!

  4. Ook ben ik vooral benieuwd of de crème er ook voor zorgt dat je droge plekken verdwijnen. Daar heb ik altijd last van tijdens de koude dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *