Wanneer je ouder wordt is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. De huid heeft belangrijke voedingsstoffen, vocht en een hoge UV-bescherming nodig om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De nieuwste Louis Widmer Dagcrème UV 50 is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Hieronder lees je meer over de dagcrème van Louis Widmer. Lees je mee?

Louis Widmer Dagcreme UV50 verpakking
Louis Widmer Dagcrème UV 50

De Louis Widmer Dagcréme UV 50 verzorgt en beschermd de droge huid gedurende de hele dag. Deze dagcrème hydrateerd de huid intensief en beschermd langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Door innoverende samenstelling van actieve bestanddelen stimuleert en behoudt de natuurlijke anti-ageing functies van de huid.

Louis Widmer Dagcreme UV50 in hand

Doordat de huid wordt gehydrateerd, worden zichtbare rimpels en kraaienpootjes vermindert. De huidoppervlak wordt glad en zorgt voor een jonge, frisse en natuurlijke glow. Door de UV50 wordt de huid goed beschermd tegen Uv-stralen die huidveroudering kunnen veroorzaken. De Louis Widmer Dagcrème UV 50 is vegan en er zit geen parfum in.

Louis Widmer Dagcreme UV50 substantie

Wat vind ik van de Louis Widmer Dagcrème?

De Louis Widmer Dagcrème UV 50 zit in een doorzichtige pot met een licht roze deksel. Na het openen van de pot zie ik een licht roze crème, met een neutrale geur en een dunne maar smeuïg substantie. Het uitsmeren van de crème gaat gemakkelijk. Het is niet een dikke crème maar voelt wel vol aan bij het uitsmeren, waarna het al snel in de huid trekt.

Louis Widmer Dagcreme UV50 substantie op hand

Louis Widmer Dagcreme UV50 resultaat op hand

De substantie laat geen plakkerig gevoel achter. Het voelt eerder gehydrateerd en verfrissend aan op de huid. Ik breng de Louis Widmer Dagcrème UV 50 dan ook graag aan onder mijn foundation. Louis Widmer heeft heerlijke producten in het assortiment. Ik ben groot fan! De Louis Widmer Dagcrème UV 50 is verkrijgbaar rond €29,50 en bevat 50 ML.

Gebruik jij regelmatig een dagcrème?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *