Hallo lieve lezer! Het jaar 2021 heeft zijn deuren gesloten. Ik hoop dat jij een aantal fijne feestdagen hebt gehad, net als ik. Wat zal het nieuwe jaar 2022 ons brengen? Dat is natuurlijk even afwachten, maar laten we even stil staan bij 3 dingen waar ik graag op terugblik in het jaar 2021! Laten we beginnen. Lees je gezellig mee?

venetië terugblik in het jaar 2021

Mijn terugblik in het jaar 2021

♥ Het afgelopen jaar 2021 stond een groot gedeelte in het teken van het opstarten van mijn eigen onderneming. Al vanaf het jaar 2012 schrijf ik met trots artikelen op mijn blog, die nu uit gegroeid is tot mijn officiële onderneming. In de maand April schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel in Groningen. Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik dit al heb bereikt en ga hier nog jaren vol passie mee door. Ik heb een artikel geschreven over het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, tevens meer informatie en mijn eigen bevindingen hierin. > Bovendien ben ik ook zeer dankbaar voor de toffe en fijne samenwerkingen met bedrijven voor mijn blog en social media. En zo werd ik uitgenodigd voor een aantal interessante online events van merken.

♥ Wij gingen voor het eerst met ons eigen gezinnetje op vakantie naar het prachtige Italië. Al eerder kochten wij een kleine caravan van kennissen, waarmee wij een maand lang op de camping hebben gestaan. Het enige wat ontzettend spannend was aan dit verhaal, is de route door de dorpen (bergen) in Italië. Er zitten wegen bij waar je met een helling van 17% naar beneden moet met een caravan achter je auto. Geloof mij, wat waren wij blij dat we op de camping waren gearriveerd. Slecht weg dek, een dal en geen vangreel in de buurt te herkennen, dan weet je al genoeg.

♥ Ik kan zo genieten van het opgroeien van onze zoon. Het afgelopen jaar 2021 is hij in Maart alweer 2 jaar oud geworden en mocht ik voor het eerst naar de peuter. Hij geniet er zo van en leert met de week, zelfs met de dag nieuwe dingen. Nu hij begint te praten gaat het pas echt snel, wat ik zeker fijn vind aangezien ik nu beter snap wat hij van mij verlangt en andersom. Ik houdt ontzettend veel van mijn grote vríend!

Wat is jouw favoriete terugblik in het jaar 2021?
Liefs, Gea

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *