Hallo lieve lezer! In dit artikel deel ik de leukste foto’s van mijn afgelopen week afkomstig van mijn Iphone. Deze week staat in het teken van mijn blog verjaardag, alweer 7 jaar! Voor het eerst gingen wij samen zwemmen met Julius en gingen we de stad Roses Spanje verkennen. Lees je gezellig mee?

Mijn week in foto's 5 glamview 7 jaar

Hoera! Glamview mag zeven kaarsjes uit blazen. Mijn blog bestaat namelijk zeven jaar. Om een unieke foto bij dit Jubileum te fotograferen heb ik een bellenblaas gekocht. Deze foto vind ik oprecht leuk geworden met de bellen.

Mijn week in foto's 5 Roses spanje

Mijn week in foto's 5 monopoly

Samen met mijn man hebben wij het spel monopoly gespeeld. Het spel hebben wij in Nederland aangeschaft bij de Action. Het leuk ons al een tijdje leuk om dit spel in huis te hebben. Op vakantie is het een leuke mogelijkheid om voor het eerst te spelen.

Mijn week in foto's 5 boodschappen

Wij zijn op vakantie in het dorpje Roses in Spanje. Het fijne is dat er dicht bij de camping een Lidl supermarkt zit. Wij halen daar regelmatig een aantal boodschappen omdat het best betaalbaar is. In tegen overgestemde van de Lidl in Nederland zijn de producten hier iets goedkoper.

Mijn week in foto's 5 playa roses
Mijn week in foto's 5 playa
Vlak bij onze camping is op loop afstand het strand met boulevard. Wij vinden het heerlijk om een wandeling te maken langs het strand.

Mijn week in foto's 5 oude centrum roses

Het oude centrum van Roses bezoeken. Het centrum heeft veel smalle straatjes met winkels en restaurants waar je heerlijk kan eten of koffie en thee kan drinken. Julius kreeg zijn fles.
Mijn week in foto's 5 bloggen

Op vakantie ben ik af en toe aan het werk. Ik schrijf regelmatig een aantal nieuwe artikelen die vervolgens in plan over de week.  Ik ben zeker aan het genieten hier in Spanje, maar het is een fijne bezigheid om tot jezelf te komen.

Mijn week in foto's 5 uitzicht zwembad

Met zijn drieën genieten van het mooie weer bij het zwembad. Wij op de ligbedjes en Julius in zijn favoriete wipstoel.

Mijn week in foto's 5 zwemmen

Heerlijk ontspannen in het zwembad.

Mijn week in foto's 5 samen

Op 9 Oktober waren mijn man en ik 5 jaar samen. Ik ben ontzettend blij met jou! Jij steunt mij altijd in goede en slechte tijden. Sinds dit jaar zijn wij een gezinnetje samen met onze lieve zoon Julius.

Mijn week in foto's 5 strand

Samen met Julius een aantal foto’s maken op het strand. Hij vind de zee interessant en hand zand maar vreemd tussen zijn handjes.
Mijn week in foto's 5 samen zwemmen

Al eerder hebben wij geprobeerd om Julius in een babyfloat in het water te laten drijven. Het vond het toen maar niets. Dit keer hebben wij het nogmaals geprobeerd maar dan op mijn armen. Hij moest even wennen, maar daarna vond hij het heerlijk in het water.

Mijn week in foto's 5 baby badjas

Na het zwemmen een warme badjas aan. Deze badjas heb ik toevallig vroeger zelf ook aan gehad als baby. Is het niet een schatje met die muts op.

Mijn week in foto's 5 genieten

Je bent nooit te oud om even gek te mogen doen. Genieten op het strand met zee bries door mijn haren.

Mijn week in foto's 5 playa roses

In de avond hebben wij aan de boulevard een drankje gedronken bij een strandtent. Julius sliep heerlijk in zijn buggy, wij genoten van dit prachtig uitzicht over de zee.

Mijn week in foto's 5 video kijken

Samen met deze twee mannen een video kijken via Youtube.

Mijn week in foto's 5 boodschappen doen

Met Julius in de draagzak samen naar de camping supermarkt voor verse broodjes. Het is zo makkelijk om hem te vervoeren in een draagzak. In een supermarkt zit je dan ook niet met de smalle gangen.

liefs gea glamview

 
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *