Na het sporten of een fysieke intensieve dag is er niets fijner dan een moment voor jezelf. De Kneipp Arnica producten bevatten het natuurlijk arnica-extract die de spieren vitaliseert en reactiveert. In combinatie met de functionele verzorging en een heerlijke geur. De Kneipp Arnica lijn heeft een nieuw product in het assortiment, namelijk de Arnica Badkristallen. Ik heb de Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel voor jullie getest. 

Kneipp Arnica

Arnica, ook wel het valkruid of wolverlei genoemd. Dit kruid staat bekend om zijn kwaliteiten zoals verzachting bij kneuzingen, zwellingen of blauwe plekken en ter verlichting bij spierpijn en gewrichtspijn. Arnica is een belangrijk plantaardig ingrediënt voor de Kneipp producten.

“Met deze Kneipp Arnica lijn, belooft Kneipp verlichting voor je lijf en spieren. De producten zijn ideaal voor na het sporten of na fysiek intensieve dag. Het natuurlijke arnica-extract vitaliseert en reactiveert de spieren en je hebt hiermee een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Ze verwarmen de (overbelaste) spieren en gewrichten en bieden soepelheid en verlichting dankzij het werkzame arnica-extract.” – Kneipp

Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel
Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel
Kneipp Arnica Badkristallen

De Kneipp Badkristallen bevatten waardevol arnica-extract en natuurlijke oliën van cabreuva, rozemarijn en naaldbomen. In combinatie met het warme water komt de weldadige werking volledig tot zijn recht. De Badkristallen zijn ook geschikt om te gebruiken in whirlpools, bubbelbadden of jacuzzi’s in de badkamer. Tenzij de producent van het bad anders adviseert.  

Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel

Kneipp Arnica Douchegel

Kneipp Douchegel is zeepvrij en bevat het waardevolle arnica-extract. Het vitaliseert en regenereert niet alleen na het sporten, de douchegel is ook bijzonder gezicht na andere fysieke inspanningen. De kruidige frisse geur van essentiële oliën reactiveert de zintuigen. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel tijdens het douchen.
Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel

Conclusie

Al een tijdje ben ik groot fan van de producten van Kneipp. Het leek mij dan ook leuk om de Kneipp Arnica Lijn uit te proberen. Zelf kende ik de Kneipp Arnica lijn nog niet, maar was direct nieuwsgierig. Meestal ga ik voor bloemige geuren, maar de laatste tijd vind ik kruidige geuren ook lekker. Ik mocht van de Kneipp Arnica lijn, de Badkristallen en de Douche(gel) uitproberen. De geur is kruidig en sterk, maar geeft een welness achtig gevoel.

Vooral de Douchegel heb ik veel gebruikt onder de Douche, de kruidige geur komt heerlijk naar voren en geeft een rustig gevoel. De Arnica Badkristallen heb ik in het bad bij mijn ouders geprobeerd. Ik houd van badderen, daarom kwam dit product goed van pas! Ik heb een klein handje badkristallen in het bad gegooid, waardoor de geur heerlijk begon te verspreiden. Een warm bad vind ik voor mijn spieren altijd heerlijk, maar ik merk zeker na afloop dat de Kneipp Arnica Badkristallen mijn spieren soepel heeft gemaakt. Ik vind de producten fijn. Voor een heerlijke me-time is deze lijn ook zeker aan te raden. 

Kneipp Arnica lijn

De Kneipp Arnica lijn bestaat uit:

– Kneipp  Badkristallen          500 gram adviesprijs €8,49
– Kneipp Douche                   200 ML adviesprijs €5,99
– Kneipp Massageolie           100 ML adviesprijs €8,99
– Kneipp Badolie                   100 ML adviesprijs €9,99
– Kneipp Badbruistabletten    80 gram adviesprijs €1,99

 

Welke producten gebruik jij graag voor een me-time moment?
Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

11 Replies to “Nieuwe Kneipp Arnica Badkristallen en Douchegel”

  1. Hoor hier veel goede verhalen over!
    Wij sporten sinds kort.. alhoewel nu alles dicht is.. dus deze lijn toch maar eens gaan uittesten��

  2. In bad gebruik ik meestal de eucalyptus badolie van Kneipp en bij spierpijn de jeneverbes. Badkristallen lijken me fijn, maar heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *