Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven. De Physalis Relax & Sleep producten helpen hierbij om lekker in je vel te zitten en goed te kunnen slapen. Ik heb twee producten ontvangen uit deze lijn, namelijk de Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie en de Physalis Relax & Sleep tabletten voor een goede, en gezonde nachtrust.

Physalis Relax & Sleep

Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven. Het is belangrijk om per nacht zeven tot 8 uur te slapen, maar dat verschilt natuurlijk per persoon. Er wordt gesproken van slaaptekort als je de volgende verschijnselen/klachten aan kan tonen: Hoofdpijn, duizeligheid, prikkelbaar, vermoeid en concentratieproblemen. Herken jij deze klachten in combinatie met een slechte nachtrust? Vraag je huisarts altijd om raad.

Physalis Relax & Sleep

Wat is stress?

Er wordt gesproken van stress als je niets anders dan spanning en druk voelt. Stress hoeft niet direct slecht te zijn voor het lichaam, er bestaat namelijk natuurlijke en gezonde stress. Het werkt om goed te kunnen presteren. Ongezonde stress krijgt men van veel druk, te graag willen presteren, een slechte nachtrust etc.

Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie

Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie 

De Physalis Relax & Sleep Biokuideninfusie is een kruidenthee die bij draagt tot een goede, gezonde nachtrust en ondersteund bij stress en spanningen. De theezakjes bevatten een mix van valeriaan, passiebloem, meidoorn en citroenmelisse, citroengras, zoethout. Deze planten werken ontspannend, relaxerende werking en dragen daarnaast op natuurlijke wijze bij tot een goede en gezonde nachtrust. De smaak is zacht en aangenaam van smaak.

In het doosje zitten 20 biobuiltjes (theezakjes). De Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie is biologisch en vegan. Heb je een hoge bloeddruk? Beperk of neem de Biokruideninfusie liever niet! De reden hier van is dat zoethout de bloeddruk verhoogd. Dit kan een risico zijn voor .o.a. hart en vaatziekten.

Physalis Relax & Sleep tabletten

Physalis Relax & Sleep 

De Physalis Relax & sleep is een natuurlijk kruidenpreparaat, die bestaat uit een combinatie van valeriaan, passiebloem en slaapmutsje. Deze kruiden staan bekend om de rustgevende en ontspannende eigenschappen en kunnen ondersteuning bieden bij spanning en stress. Valeriaan heeft een ontspannende werking, wordt gebruikt bij slaapstoornissen die te maken hebben met stress en angstige gevoelens. Valeriaan zorgt er voor dat je gemakkelijker in slaapt valt. De passiebloem wordt gebruikt bij slapeloosheid en onrust. Het kalmeert bij angsten en verbeterd de slaapritme. Het slaapmutsje is een bloem die rustgevend werkt en je gemakkelijker in slaap laat vallen. 

De Physalis Relax & sleep bevat 45 tabletten. Ze bevatten geen kunstmatige kleur, bewaar, smaakstoffen, lactose, suiker, zout, gist of gluten. De tabletten zijn Biologisch en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten. 1 a 2 tabletten per dag. Te nemen s’avonds 1/2 uur tot 1 uur voor het slapen gaan met water of kruidenthee.

Conclusie 

Zoals jullie wellicht weten ben ik al een aantal maanden aan het herstellen van een depressie en angststoornis. De klachten die hierbij horen zijn zwaar en geven vaak onrust. Ik heb hiervoor door de arts medicatie voor geschreven gekregen en gaat met kleine stappen vooruit.

Ik merk dat een goede en gezonde nachtrust essentieel is voor mij! De Physalis Relax & Sleep Bioinfusie neem ik nu dagelijks voor het slapen gaan. Het heeft een goede werking op mijn nachtrust, tevens werkt het goed voor onrustige momenten overdag. De Physalis Relax & Sleep Bioinfusie heeft een licht zoete en kruidige smaak. Mijn man en ik vinden het beide een fijn product. De smaak is verfrissend tijdens het drinken.

Op het moment heb ik slaapmedicatie op aanraden van een arts. Mijn man wou daarin tegen graag de Physalis Relax & Sleep tabletten uitproberen. Mijn man heeft vooral vroege diensten, voelt regelmatig spanning. Na een half uur begonnen de tabletten in te werken, waarna hij rustig in slaap kon vallen.

Het fijne aan deze Physalis Relax & Sleep tabletten is dat het geen gewenning geeft aan het lichaam en alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Ik zou daarom zelf ook graag overgaan op deze natuurlijke tabletten, ik weet zeker dat ze voor mij ook prima zullen werken. Daarnaast heeft de andere slaapmedicatie die ik heb veel bijwerkingen waar ik niet zo gelukkig van wordt.

Raad ik deze lijn van Physalis Relax & Sleep aan? Ja, het doet zeker goed voor een gezonde en goede nachtrust, tevens werkt het goed tegen onrust. Bovendien zijn natuurlijke middelen altijd beter voor je lichaam!

Hoe zorg jij voor een goede nachtrust?
liefs gea glamview
 
Het artikel bevat gekregen producten
Advertenties

11 Replies to “Physalis Relax & Sleep, een goede en gezonde nachtrust”

  1. Wat heb je een goed en duidelijk artikel geschreven, klinkt goed! Fijn weekend en hopelijk kan dit ook weer mensen helpen. Zelf slaap ik elke avond als een roos.

  2. Door mijn chronische ziekte slaap ik altijd heel erg slecht en dat breekt soms echt op, maar het is niet anders.

  3. Bedankt voor de tip! Dit kan ik heel goed gebruiken. Heb altijd last van stress, en kan daardoor erg slecht in slaap komen.

  4. Bijwerkingen zijn inderdaad niet zo fijn. Ben je van het een af maar loop je rond met het andere. Ik ben benieuwd hoe je het hierop doet. Succes alvast! Zelf zorg ik voor rust en regelmaat. En een lekkere frisse slaapkamer 🙂

  5. Ik heb cPTSS, ik kan alles gebruiken waardoor ik beter slaap en meer rust kan ervaren! 😉
    bedankt voor deze review

  6. Ik had het ook gekregen maar ik heb helemaal geen moeite met in slaap komen. Kon ik maar langer in bed blijven liggen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *