Hoewel de zomer officieel over een maand alweer tot zijn einde loopt, kunnen wij nog even genieten van de laatste zonnige dagen. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik blij ben dat de temperatuur van 34 graden verleden tijd lijken te zijn. Ik vond het echt ontzettend heet en heb dan toch liever de temperaturen van 24 graden. Om nog even in de zomerse stemming te blijven, heb ik in dit artikel een paar zomerse foto’s. Mijn man ontving een pakketje van de webshop HemdvoorHem, met daarin een blouse met korte mouw.

Olymp blouse

De blouse die Dennis mocht ontvangen is van het merk Olymp. Door de korte mouwen is het de perfecte blouse om te dragen tijdens de warme dagen. Ik vindt een blouse altijd ontzettend mooi staan bij een man, ook omdat het meteen een nette uitstraling geeft aan een outfit. Dennis draagt over het algemeen het liefst blouses,  daarom zeker een mooie aanwinst voor zijn gadarobe.

De blouse heeft niet een standaard licht blauwe kleur, maar bevat kleine motiefjes. Deze motiefjes zijn donker blauw gedrukt, maar zeker niet storend op de blouse. Aan de rand van de blouse komt de donker blauwe kleur weer terug door een afwerking van een blauwe rand.  Op een kant van de borst zit een klein zakje verwerkt.

De blouse van Olymp heeft een dikke stof en is van prima kwaliteit. Het is zowel zakelijk als alle daagse te dragen met verschillende outfits. Dennis combineert het op de foto met een lichte jeans en bruine punt schoenen. De boort maat die hij draagt is 38 en zit prima aangesloten op de hals. Hij is ontzettend blij met de blouse, een mooie aanwinst voor bij zijn blouses.

Zoek jij nog een leuk cadeau voor je vader, vriend of man? De webshop heeft een breed assortiment aan prachtige mannen overhemden, truien, stropdassen, sokken en veel meer. O.a. met bekende merken zoals Hugo Boss, Olymp, Calvin klein, happy socks en Lacoste.

 
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

6 Replies to “Olymp blouse met korte mouw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *