Ik mocht een aantal badkamer accessoires na keuze uit zoeken bij de webshop BadkamerStore. Ze hebben een ruim assortiment aan badkamer accessoires van verschillende merken zoals Tiger, Sealskin, Esprit en Walra. Een paar maanden terug begonnen wij aan een grote klus in huis, namelijk het verbouwen van onze badkamer. Aangezien de oude badkamer echt aan vervanging toe was, hebben wij de badkamer van top tot teen helemaal vernieuwd met andere tegels, badkamer meubels en natuurlijk nieuwe accessoires om het geheel af te maken. 

 BadkamerStore douche kop

 BadkamerStore douche kop

Douche kop Tiger

Onze badkamer heeft een prachtige douche set met een regen douche, met een ronde douche kop. Mijn man had al een tijdje een leuk idee om een recht hoekige douche kop te zoeken ter vervanging van de ronde. Op BadkamerStore kwam ik een rechthoekige douche kop tegen die er ontzettend veel op leek van het merk Tiger. Deze moest natuurlijk bij mijn bestelling aangezien het perfect past bij onze douche set. De douche kop is zilver kleurig en ligt licht in de handen. Precies wat wij in gedachten hadden.

 

 BadkamerStore vloerkleed in het blauw

 BadkamerStore blauwe vloerkleed

Badmat Sealskin

Onze badkamer heeft tegels in de kleuren grijs, zwart en wit, met aan de achter wand mozaïek tegels. Om de badkamer wat extra kleur te geven koos ik voor een donker blauwe badmat. Ideaal voor de koude dagen als ik uit de douche stap, en niet met blote voeten op de tegels wil staan voor de spiegel. De badmat is hoogpolig in het formaat 60×60 van het merk Sealskin. De badmat is van katoen en voelt heerlijk zacht aan.

 

 BadkamerStore prullenbak op badkamer meubel
Onze nieuwe badkamer accessoires

Zwarte prullenbak

Een prullenbak kan ook zeker niet ontbreken in een badkamer vindt ik. Ik vindt het vooral handig om het in bereik te hebben als ik in de avond mijn make-up er af haal met wattenschijfjes. Wij kozen voor een zwarte prullenbak omdat deze mooi kleurt bij de tegels in de badkamer. Helaas kwamen wij er achter dat de prullenbak iets kleiner was dan wij dachten. Als nog zijn wij er ontzettend blij mee voor kleine troepjes die er makkelijk in kwijt kunnen. Het prullenbakje heeft een plek gekregen op de wastafel.
Onze nieuwe badkamer accessoires

Witte handdoeken set Walra (2 stuks)

Om onze handdoeken kast aan te vullen met nieuwe handdoeken, kozen wij voor een witte handdoeken set van het merk Walra. Deze set bevat 2 handdoeken en zijn van 100% katoen. Deze handdoeken set is in meerdere kleuren verkrijgbaar in de webshop.

Conclusie

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer accessoires. Onze badkamer is nu eindelijk af! De badkamer accessoires die ik mocht ontvangen van Badkamerstore zijn van goede kwaliteit, daarnaast van fijne merken zoals Tiger en Sealskin. Deze merken kende ik echter al en gaan zeker lang mee. BadkamerStore heeft een snelle en goede service. Daarnaast was mijn bestelling goed ingepakt in een stevige karntonnen doos. Benieuwd naar het assortiment? Neem een bezoek op de webshop!

Welke badkamer accessoires van BadkamerStore spreken jou aan?
liefs gea glamview

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

9 Replies to “Onze nieuwe badkamer accessoires van BadkamerStore”

  1. Erg mooi! Die rechthoekige douche kop vind ik ook best uniek. Meestal zie je van die ronde exemplaren. En oooh, dat prullenbakje vind ik gewoon super schattig. Is inderdaad wel ideaal voor wattenschijfjes en dergelijke in te gooien. Zo handig!

    1. Ja een recht hoekige douchekop vonden wij ook heel anders dan de standaard modellen die je normaal ziet.

  2. Ben jaloers op jullie badkamer, het ziet er echt super mooi uit! Ik zou over het algemene een hele nieuwe badkamer willen, hier staat echt zo een typische badkamer van huurwoningen uit de jaren 60 dus alles behalve mooi.

    1. Bedankt Tea, wij hadden eerst ook een standaard woningbouw keuken enz, aangezien het eerst huurwoning zijn geweest en nu koop. Wij zijn ook ontzettend blij met het resultaat ^^

  3. Wat een supermooie badkamer zeg! Om van jaloers te worden. Die badmat ziet er heel fijn uit. 🙂

    1. Bedankt Marloes! Wij zijn ook ontzettend blij met het resultaat. De badmat is inderdaad heel zacht en ook van goed dik stof gemaakt <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *