Voor mijn blog mag ik zo nu en dan eens een pakketje ontvangen. Dit vindt ik natuurlijk ontzettend leuk. Dit keer was het pakketje voor iemand anders, namelijk voor mijn lieve man Dennis. Hij ontving een prachtige zwarte doos met daarin een prachtige polo ontvangen via Hemdvoorhem.nl van het merk Lacoste. Dennis houdt er van om mooie kleren te dragen en vooral van nette stijl. Wie weet vindt jij het een leuk cadeau of ter inspiratie voor jouw vriend/man, vader of kennis.

Navy blauwe polo van Lacoste

HemdvoorHem

Op de webshop Hemdvoorhem kun je terecht voor verschillende items voor mannen. Van overhemden, polo’s, stropdassen, sokken, parfums, tot verschillende andere accessoires. Dennis mocht een prachtige navy blauwe polo van het merk Lacoste ontvangen.

Navy blauwe polo van Lacoste

Navy blauwe polo van Lacoste

Navy Blauwe polo van Lacoste

Aangezien Dennis houdt van een nette en stijl volle kleding, vindt ik deze polo echt goed bij hem passen. Meestal draagt hij overdag een blouse, voor de warme dagen in het voorjaar en zomer is deze polo echt een fijne aanwinst om te dragen. Het merk Lacoste heeft over het algemeen ook prachtige mannen kleding vindt ik. De Navy Blauwe polo van Lacoste staat hem goed en laten zijn blauwe ogen mooi naar voren komen.

Navy blauwe polo van Lacoste

De polo van Lacoste heeft Dennis op deze foto’s gecombineerd met een lichte spijkerbroek en nette bruine lederen punt schoenen. Ik vindt het hem prachtig staan! Dennis is ontzettend blij dat hij deze polo mocht ontvangen van Hemdvoorhem.

Wat vindt jij van de Navy Blauwe polo van Lacoste?
liefs gea glamview 
Dit artikel bevat gekregen producten. 
Advertenties

30 Reacties

  1. Heel mooi. Zo'n polo zou mijn vriend ook aandoen. Helemaal zijn stijl! Dat navy blauw vind ik ook altijd leuk staan. Kan je niet snel iets mis mee doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.