Physalis Propolis Forte Bijzonder goed voor de weerstand. Heb je er wel eens over nagedacht hoe een bijenvolk gezond en sterk blijft? In een bijenkorf of -kast leven wel 60.000 bijen die af en aan vliegen met nectar en stuifmeel. Wanneer een van hen ziektekiemen meeneemt, zou het volk binnen de kortste keren zijn uitgeschakeld. Maar de bijen zelf zorgen voor een gezonde leefomgeving. Al sinds de oudheid profiteert de mens van bijenproducten ter bevordering van een goede gezondheid.

Physalis Propolis Forte bevat een antibacteriële substantie

Propolis is de wasachtige antibacteriële substantie die bijen zelf maken uit hars van boomknoppen. Hiermee maken ze de honingraten steriel en blijft het bijenvolk gezond. Behalve propolis bevat Physalis Propolis forte koninginnegelei en natuurlijke vitamine C waarmee Physalis Propolis Forte supplement uitstekend geschikt is om de weerstand te ondersteunen en het immuunsysteem optimaal te laten functioneren.

Helende en ontsmettende eigenschappen

De Bijen halen propolis uit het hars van boomknopen, van de berk, populier en els. Ze gebruiken deze substantie om de binnenkant van de korf af te dichten om indringers en ziektekiemen buiten te houden. Vanaf de oudheid werd propolis al erkend en gebruikt vanwege de helende en ontsmettende eigenschappen. De flavonoiden die behalve schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen ook krachtige antioxidantwerking bevat. Propolis wordt ingezet om luchtweginfecties te bestrijden en de natuurlijke weerstand te versterken.

Propolis Forte tabletten met honing doosje

Koninginnegelei en vitamine C

Koninginnegelei is het unieke voedsel voor de bijenkoningin en -larven dat afgescheiden wordt door de werksterbijen. Het draagt bij tot een snelle groei en een lange levensduur van de koningin. De substantie stimuleert ons natuurlijke afweer en draagt bij tot meer energie en weerstand tegen vermoeidheid. Het bevat vitamine C uit een natuurlijk extract, namelijk de acerolavrucht. Vitamine C is een krachtige antioxidant die betrokken is bij veel lichaamsprocessen die o.a. ons systeem versterken. Physalis Propolis forte kent veel voordelen voor ons.

Physalis Propolis Forte tabletten met honing

Physalis Propolis Forte tabletten – Clean Label

De Physalis Propolis Forte tabletten zijn vrij van: kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, zout, gist en gluten. Een groot voordeel is dat de tabletten een minimale bewerking hebben gehad. De bijenproducten van Physalis zijn vegan, duurzaam, 100% biologisch en afkomstig uit China. Ze worden op een duurzame wijze geoogst en houden rekening met de bedreiging van de soort en leven op natuurlijke wijze.

Lees ook → Physalis Relax and Sleep voor een goede nachtrust.

Physalis Propolis Forte tabletten met honing

Conclusie

Physalis Propolis Forte tabletten kent veel voordelen en is natuurlijk. Interessant hoe het werkt met bijen en propolis, tevens dat het goed werkt voor ons gezondheid. Het zit boordevol Vitamine C die zo zijn voordelen heeft voor ons lichaam. Mijn ouders zweerden over een product als de Physalis Propolis Forte, het zou goed helpen voor de gezondheid.

Ik werd dan ook direct nieuwsgierig naar het product. Ik heb de tabletten een week gebruikt en moest in het begin zeker wennen aan de grote van het tablet. Ik ben niet echt een held als het gaat om grote tabletten slikken, maar het is gelukt. Het geeft een fijne vitamine C boost, goed ook voor de vermoeidheid die ik onderneem van fibromyalgie. Een fijne toevoeging aan mijn dagelijkse vitamine’s.

Physalis Propolis Forte tabletten met honing

Verkrijgbaarheid

  • Physalis Propolis forte is verkrijgbaar bij Holland & Barrett of via de webshop hollandandbarret.nl.
  • Adviesprijs: € 14,49 voor 30 tabletten.


Heb jij een bijenproducten als deze geprobeerd?
liefs gea van glamview


Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *