In de herfst en winter periode kan elke huid extra verzorging en hydratatie gebruiken. Het merk Salcura heeft een breed assortiment vol met heerlijke verzorgingsproducten die natuurlijke ingrediënten bevatten en zelfs vegan zijn. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid en voor diegenen met een gevoelige huid. Ik heb een aantal producten ontvangen die ik in dit artikel graag met jullie deel. Bovendien zit er een product tussen die al eerder een favoriet van mijn was!

Salcura producten voor de droge huid

Salcura Lateraal Skin Therapy is een Brits family bedrijf die zich specialiseert in het maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de droge en gevoelige probleem huid. Alle producten zijn geformuleerd om snel en krachtig te werken en het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen. Alleen de hoogste kwaliteit vaan natuurlijke ingrediënten worden ingezet, die een bewezen effect hebben op huidproblemen.

Salcura begrijpt de kracht die de natuur heeft om te zorgen dat de mens zowel van binnen als van buiten gezond en vitaal is. Er wordt gestreefd naar natuurlijke ingrediënten in de formules om zeker te zijn dat de huid op de meest effectieve en huidvriendelijke manier verzorgd en beschermd wordt. De producten van Salcura zijn allen vrij van paraffine, steroiden, parabenen, SLS, hormonen en parfum. Daarnaast zijn alle producten vegan en cruelty free.

Salcura Bioskin Body Wash

Een natuurlijke zacht bodywash die de droge, jeukende en gevoelige huid reinigt. Water kan de huid nog verder uitdrogen. Deze bodywash kan je helpen om een zachte, verzorgende en gehydrateerde huid te geven. Vrij van chemicalien en vol met natuurlijke voedingsstoffen. Geen chemische ingredienten zoals SLDS/SLES, paraffine, parabenen of synthetische parfums.

De natuurlijke oliën en extracten in de Salcura bodywash helpen jouw huid terug in balans te brengen en te hydrateren. De bodywash is ook geschikt voor diegenen met een gevoelige huid voor eczeem, psoriasis en dermatitis. De producten zijn natuurlijk, vegan en cruelty free, verkrijgbaar op de Salcura webshop voor €16,99

Salcura Bioskin Face Wash

Voor de droge, jeukerige en gevoelige is het belangrijk om een zachte Face Wash te gebruiken die de huid doet voeden en hydrateren. De Salcura Face Wash reinigt de droge en gevoelige huid op een zachte manier, waardoor de huid fris en schoon aanvoelt. Het bevat 11 verschillende natuurlijk oliën en extracten die de huid de vitaminen en mineralen geeft die het nodig heeft. In de Face Wash zitten geen ingrediënten zoals SLS/SLES, parafine, parabenen of synthetische parfums.

De Body Wash zorgt er voor dat je huid niet uitdroogt, maar juist reinigt en voeg. De huid wordt zacht, soepel en gehydrateerd. De Salcura Body Wash schuimt minder dan andere producten die je gewend bent. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijk schuimende ingrediënten die een zijdezacht en lichte schuim creëren tijdens het gebruik. De producten zijn natuurlijk, vegan en cruelty free, verkrijgbaar op de Salcura webshop voor €16,99

Salcura natuurlijke & vegan huidverzorging voor de droge huid

Salcura Bioskin Dermaspray

De Salcura Dermaspray kan gebruikt worden voor de zeer droge en jeukende huid. De fijne textuur van de spray trekt diep in de huid, waar het de huid voedt, sterker en gezonder maakt. Door dat de flacon een spray bevat, is het product makkelijk in gebruik. Het heeft een niet vette substantie die niet op de huid gesmeerd hoeft te worden. De spray is ideaal voor de geïrriteerde huid die aanraking niet verdraagt. De spray kan op alle delen worden gebruikt, zelfs voor de hoofdhuid.

De Dermaspray bevat natuurlijke oliën die allemaal bijdragen aan het versterking en het gezond maken van de huid. Het is rijk aan verschillende omega’s, duindoorn, lavendel en saffloer. Gebruik de Dermaspray voor op de plekken die extra verzorging nodig hebben zoals de ellebogen, knieën en andere delen van het lichaam die eerder droogheid vertonen. Het is ook geschikt voor diegenen met een gevoelige huid voor eczeem, psoriasis en dermatitis. De producten zijn natuurlijk, vegan en cruelty free, verkrijgbaar op de Salcura webshop, 100 ML voor 19,99 en 250 ML voor 38,99.

Salcura Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser

De crème bevat krachtige natuurlijke ingrediënten zoals Lijnzaadolie, Jojoba olie en een vulkanisch mineraal Zeoliet. De Zeoderm Skin Repair Moisturiser verlicht jeuk, vermindert irritatie en maakt de huid zacht. De crème is vooral geschikt voor iedereen met een droge tot zeer droge & vochtarme huid. Bij het aanbrengen op de huid kan de crème een tintelend gevoel geven. De Zeoderm Skin Repair Moisturiser is dermatologisch getest en zeer geschikt voor de zeer droge huid en mensen met een gevoelige huid zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. De producten zijn natuurlijk, vegan en cruelty free, verkrijgbaar op de Salcura webshop 50 ML voor €14,99 en 150 ML voor €27,99

Salcura natuurlijke & vegan huidverzorging voor de droge huid

Mijn ervaring met Salcura

In de periode van de herfst en winter, merk ik dat mijn huid extra verzorging nodig heeft. Ik sta daarom altijd open om nieuwe huidverzorging te proberen die voor mijn huid kan werken. Uit eerdere ervaring met het merk Salcura, weet ik dat de producten een goede werking hebben op mijn huid. In dit artikel heb ik een aantal producten uitgeprobeerd die ik eerder nog niet kende, zoals de Zeoderm Skin Repair Moisturiser, de Body & Face Wash. De Dermaspray heb ik eerder al mogen ontvangen en werd een echte favoriet. Salcura merkte op dat dit product onder mijn favorieten viel en hebben naast de andere producten, een nieuwe flacon opgestuurd. Ontzettend lief!

De Salcura Bioskin Face Wash & Body Wash ruiken hebben een heerlijke geur van citrus. Ik gebruik de combinatie samen standaard tijdens het douchen. De geur geeft een zomers en fris gevoel. Het is duidelijk te zien dat de substantie van beide producten iets verschillen. De Face Wash heeft een subtiele substantie, de Body Wash is iets dikker. Na het wassen merk ik op dat de geur van citrus duidelijk aanwezig blijft. Dit vind ik heerlijk! Mijn huid voelt zacht en soepel aan na gebruik.

De Salcura Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser zit in een tube die makkelijk in gebruik is. Ik heb de crème gebruikt voor mijn hoofdhuid, deze is in de winter periode toe aan extra hydratatie. Het is een dikke vette crème die fijn over de huid heen smeert. Bij mijn gaf het geen tintelend gevoel bij het aanbrengen, maar ik merk dat mijn huid best gevoelig kan reageren. De crème voed mijn huid duidelijk en trekt langzaam in. Na afloop voelt mijn huid zacht en soepel aan. Het is een goede crème voor de echte droge huid waarbij extra voeding nodig is. Het laat een vettig laagje achter op mijn hoofdhuid, maar is zeker niet storend.

De Salcura Bioskin Dermaspray heb ik eerder uitgeprobeerd en werd een ultieme favoriet. Ontzettend leuk dat ik deze weer opnieuw mocht ontvangen van Salcura. Dit product is voor veel doeleinden te gebruiken, zoals op de ellebogen, knieën en andere delen van het lichaam. De Dermaspray heeft een sprayflacon en hoeft niet meer uitgesmeerd te worden op de huid. Ik vind een sprayflacon altijd fijn in gebruik, vooral als ik weinig tijd heb. Net als alle andere producten werkt dit product goed voor mijn huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na het gebruik. Mijn moeder heeft dit product ook gebruikt voor haar psoriasis en was na afloop ook blij met het resultaat.

De Salcura Bioskin Zeoderm Skin Reapiar Moisturiser en de Salcura Bioskin Dermaspray komen in een kartonnen verpakking. Op deze verpakking is precies te zien welke natuurlijke ingrediënten in het product zijn gebruikt. Een duidelijk overzicht bij het uitzoeken van het juiste product. Het is fijn dat Salcura zich richt op natuurlijke ingrediënten, ze zijn vegan en wordt niet getest op dieren. Veel voordelen, daarnaast fijn in gebruik voor de droge huid.

 

Ken jij het merk Salcura al?
liefs gea glamview
Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen
Advertenties

17 Replies to “Salcura natuurlijke en vegan huidverzorging voor de droge huid”

  1. Heel interessant. Huidverzorging vind ik zelf ook super belangrijk. Hoe ouder ik word, hoe meer tijd ik er elke dag aan spendeer. Natuurlijke (vegan!) producten hebben daarbovenop sowieso al een streepje voor bij mij. Ook fijn om te lezen dat deze producten goed zijn voor een droge huid, want daar heb ik snel last van. Ga ik dus zeker onthouden!

  2. Wat een fijn artikel heb je geschreven, ik volgde je nog helemaal niet op bloglovin, gelijk eventjes je gaan volgen!

  3. Van Salcura heb ik nog nooit gehoord. Hebben ze ook producten voor een vette huid? Ik zoek nog een goede face wash en zou de citrus geur wel zien ziten 🙂

    1. Ja, ze hebben ook producten voor de vette huid. Het is de zelfde lijn als de acne huid. Er zit ook een face wash bij.

  4. Nee ik ken dit merk nog niet. Merk ook wel dat ik in de winter meer moet smeren,mss dus maar snel proberen?

  5. Dit spreekt mij wel heel erg aan eigenlijk! Ik heb van mezelf al een hele droge huid, en zoals je zegt wordt dat in de winter maanden helaas alleen maar erger. Ik ga eens kijken naar deze producten!

  6. Ik ben nog helemaal niet bekend met dit merk en de producten. De geur van citrus in een body wash is wel lekker voor de lente en zomer dagen, lekker fris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *