Hallo lieve lezer! Het huis najaar proef maken is dan ook een leuke bezigheid, en er zijn volop prachtige, en de leukste woonaccessoires te verkrijgen. Zo kwam ik op de H&M ook hele leuke accessoires tegen, en wou ze graag met jullie delen. Zo maak jij je huis najaar proef! Lees je mee?

Het zal zeker niemand ontgaan zijn, maar de herfst is nu echt volop aanwezig! Dat betekend dat het buiten kouder wordt, en het heerlijk is om thuis te genieten. Hoe fijn is het om met een plaid op de bank te kruipen, en een mok vol met groene thee. Dit doet mij altijd goed tijdens het najaar! Hoewel ik zeker ook kan genieten van de prachtige herfst omgeving, en een boswandeling met de hond.

Lees ook: 5 tips voor het stylen van de woonkamer.

De leukste woon accessoires voor dit najaar

De leukste woonaccessoires van de H&M

Kussenhoes van imitatiebont €14,99 / Theedoek met hert fotoprint €7,99 / Grote opbergmand met sterren €14,99 / Groen fluwelen kussenhoes  €9,99 / Zachte slofjes €9,99 / Porseleinen mok met motief €5,99 / Plaid van imitatiebond €69,99 /
De leukste woon accessoires voor dit najaar

Zachte plaid €29,99 / Dekbed set met design €29,99 / Badstof ochtendjas €29,99 / Opbergmand €7,99 / Glazenvaas €14,99 / Douchelaken met luipaard design €14,99 / Ovale glazen vaas zwart €5,99 / Metalen kandelaar goud €19,99 / Kussenhoes met fotoprint €7,99 /

De leukste woonaccessoires die ik met jullie heb gedeeld, zijn vooral met natuurlijke tinten en prints. Zelf vind ik dit dan ook echt leuk voor het najaar, en het geeft ook een fijne rustige sfeer in huis. Vooral de plaid en kussen van imitatiebont, zou ik graag toevoegen op mijn wishlist! Ze lijken mij super zacht en warm voor op de bank. Hoewel ik al super veel leuke accessoires heb gevonden op de H&M, er staan nog veel meer op!

Hoe maken jullie je huis najaar proef?
Advertenties

16 Replies to “De leukste woonaccessoires voor dit najaar”

  1. Echt precies mijn stijl! Ik houd oik echt van de natuurlijke tinten, zo is het in huis lekker licht en buiten mag het lekker donker zijn haha. Ik heb 2 lantaarns met een kaarsje, grind op de bodem en lampjes er in zitten, en natuurlijk lekker veel kaarsjes in huis.

    1. Ja klopt! Ik houdt zelf ook niet zo van de donkere dagen, om het in huis dna mooi licht te maken en kaarsen aan te zetten doet mij altijd goed 🙂

  2. Hoe meer hertjes, hoe beter! Superleuke accessoires, ik vind die kandelaar ook onwijs leuk! X

  3. Wat een leuke spulletjes! Ik heb precies de zelfde smaak, ik vind alles heel erg leuk! En bij elkaar kan het ook erg gezellig staan. Leuk artikel meis!

  4. Leuke accesoires! Ik ben zelf van íets meer kleur maar ik vind het wel een hele mooie basis!

  5. Oh die pantoffels zijn cool, sjips, ik heb net van het weekend nieuwe gekocht,. De dekbed set vind ik ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *