Goed nieuws! De exclusieve dag-en nachtkleding, ontworpen door Sylvie Meis, is vanaf 9 December 2020 te koop in alle Aldi filialen in Nederland. Het ideale cadeautje voor onder de kerstboom. De lingerielijn, met elegant ondergoed en nachtkleding, heeft Sylvie in samenwerking met Aldi Nord en Aldi SÜD ontworpen. Van lingeriesetjes tot negligés met bijpassende slaapmaskers, kamerjassen en pyjama’s. De collectie biedt alles voor een algeheel feel-good gevoel.

Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi Filialen in Nederland

Sylvie Meis lingerielijn

De collectie valt op door de elegante stoffen en de aangename pasvorm. De lichtgrijze, zwarte en zachte poedertinten zorgen ervoor dat alle items met elkaar gecombineerd kunnen worden. De collectie bevat speelse details zoals strikjes en kant.

Sylvie: ‘Ik ben een groot fan van lingerie en nachtkleding, dat is een passie van mij. Al vele jaren werk ik aan nieuwe ontwerpen, snitten, pasvormen, kleuren en stijlen. In de morgen opstaan ​​en je mooi en comfortabel voelen, is belangrijk voor mij. Je start dan de dag met een goed gevoel. Ik wilde favoriete kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen!’

Over haar samenwerking met ALDI zegt Sylvie: ‘Ik ben erg blij dat ik met ALDI een partner aan mijn zijde heb, met wie ik mijn collectie voor talloze vrouwen in heel Nederland voor lage prijzen beschikbaar kan stellen’.

Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi

Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi Filialen in Nederland

Verkrijgbaar in de maten

De collectie bestaat uit vijf items in verschillende ontwerpen en stijlen. De BH’s zijn verkrijgbaar in de maten 75 t/m 85 (B en C). De bijpassende slips, pyjama’s, negligés en kamerjassen zijn verkrijgbaar in de maten S 36/38 tot en met L 44/46. De prijzen van de collectie liggen tussen de €8,99 en €15,99.

 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Sylvie Meis Lingerielijn?

Advertenties

3 Replies to “Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *