Nu de feestdagen er aankomen is het tijd om opzoek te gaan naar leuke cadeaus. Hoewel wij in een gekke periode zitten door de lockdown en Corona, moet het niet onze feestdagen verstoren. De feestdagen staan voor gezelligheid en het samen zijn met familie en vrienden. Een leuk cadeau voor de kinderen hoort daar ook bij. Ik heb een leuke speelset gevonden, namelijk de Smartmax My First Dinosaurs geschikt voor kinderen van de leeftijd 1 tot 5 jaar. Een speelset waarbij je kind de gekste en kleurrijkste dino’s kan maken doormiddel van magneten. Mijn zoon mocht de speelset ontvangen om uit te proberen. Benieuwd naar dit product van Smartmax? 

Smartmax My First Dinosaurs – Veilig en eenvoudig de gekste dino’s maken

Smartmax My First Dinosaurs is speciaal gemaakt voor jonge kinderen boven de 12+ maanden. Op een veilige manier kunnen ze doormiddel van de magische magneten de gekste dino’s creëren. De onderdelen van de My First Dinosaurs zijn extra groot en zacht en klikken eenvoudig op de staven. In totaal kunnen er vijf verschillende dino’s worden gemaakt. Maar het allerleukste is toch het maken van de gekste dino door middel van verschillende kleuren en vormen. Het is een leuke uitdaging voor je kind, vooral omdat ze altijd anders zullen zijn.

Smartmax My First Dinosaurs, Creëer samen met je kind de gekste dino's
Smartmax My first dinosaurs, creëer de gekste dino's door middel van magneetstaven

Onze ervaring met de SmartMax My First Dinosaurs

Voor jongere kinderen boven de 12+ maanden is dit een prachtig cadeau. Het fijne aan de My First Dinosaurs is de grote van de onderdelen. Makkelijk voor een kind om vast te pakken, maar ook als ze het in de mondstoppen het een groot formaat heeft. Het zijn zachte onderdelen die gemakkelijk in elkaar klikken. Julius vond het fascinerend hoe er een dino te voorschijn kwam. De verschillende kleuren maakt het extra leuk voor kinderen, ze zijn dol op alles wat kleur heeft. Het is een mooie uitdaging voor een kind om de dino’s te maken, tevens verveelt het niet snel door de variatie van onderdelen en kleur. Julius speelt er graag mee op zijn speeltafel.
Met de Smartmax My First Dinosaurs, creert je kind de leukste, maar vooral de gekste dino's doormiddel van magneten. Een leuk cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag!
 

De Smartmax My First Dinosaurs is een leuke speelset voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe het in zijn werk gaat, de onderdelen zijn mooi groot en goed om vast te pakken en veel variatie door de kleuren en verschillende onderdelen van de dino’s. Het is leuk om cadeau te geven aan een kind, denk aan een verjaardag of tijdens de aankomende feestdagen, Sinterklaas en Kerst.

Zou jij deze speelset van Smartmax aanschaffen?
liefs gea van glamview
Betreft een samenwerking
Advertenties

3 Replies to “Smartmax My First Dinosaurs, dino speelset voor kinderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *