Hallo lieve lezer! Het duurt niet lang meer voor de zomervakantie van start gaat. Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor dit jaar? Onze vakantie gaat naar het noorden van Spanje. Dat betekent veelal zonnige dagen en warme temperaturen. Maar natuurlijk zullen er ook dagen zijn dat het weer iets tegen gaat vallen. Ik ben daarom graag goed voorbereid voor ik op vakantie ga en vertel je graag welke kleding musthaves voor op vakantie ik bij mij wil hebben. Lees je mee?

Mijn Accessoires en kleding musthaves voor op vakantie

 

Zwemkleding

Als ik aan vakantie denk, dan is het eerste dat in mij opkomt, warme temperaturen en zonnig weer. Voor mij hoort hierbij een dagje naar het zwembad of strand met mijn gezin. Tijdens hoge temperaturen vooral om heerlijk af te koelen, maar ook om een bruin kleurtje te krijgen. In mijn vakantietas gaan daarom meerdere sets aan zwemkleding. Dit zijn vooral bikini’s in meerdere kleuren en prints, maar ik heb ook een aantal badpakken die ik ideaal vind om aan te trekken.

Jurkjes

De kleding waar ik misschien wel het meest vrolijk van wordt op vakantie zijn jurkjes. Vaak is het een combinatie van luchtige jurkjes die ik aan kan doen naar het zwembad of strand, en een aantal nette getailleerde jurkjes voor in de avond of als ik fijn uit eten ga met mijn gezin. Dit jaar zijn mijn man en ik vijf jaar getrouwd en dat beloofd natuurlijk een speciale dag te worden. Voor deze speciale gelegenheid heb ik een prachtig wit getailleerd jurkje op het oog van het merk Malelions. Het is een simpel off-white jurkje die aan de onderkant iets gedrapeerd valt. Zo komt mijn zandloperfiguur prachtig naar voren, waar ik zeker van houdt. Hieronder zie je een afbeelding van het jurkje, is hij niet prachtig!

Soccerfanshop Malelions dress
T-shirts

Mijn vakantie tas zal naast een aantal jurkjes ook meerdere t-shirts bevatten. Ik verkleed mij op vakantie best vaak, vooral omdat ik snel zweet of toch weer iets anders overdag aan wil trekken na een dagje strand bijvoorbeeld. Ik kies meestal voor een zwart en een witte t-shirt die overal bij matcht, daarnaast een aantal mooie lichte kleurtjes en met prints die ik combineer met een spijkershort of een rokje.

Sweater

Wat ik absoluut niet wil vergeten zijn een aantal sweaters of ook wel hoodies. Het liefst met een bijpassende chill broek voor in de avond. Vooral in de avond koelt het snel af. Als ik niet meer weg hoeft kleed ik mij graag om een een sweater met een warme broek om het extra warm te hebben tijdens het kamperen. Naast dat het warm aan is ben ik ook blij dat ik het bij mij heb vanwege bijtende muggen die vooral in de avond toeslaan. Een echte aanrader voor een sweater met bijpassende broek is van het merk Malelions of Black Bananas. Goede kwaliteit en ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

malelions soccerfanshop hoodie sweater blauw

Zonnebril

Een zonnebril op sterkte gaat mijn voorkeur vooruit. Aangezien ik overdag een bril draag en tevens auto rijdt met een bril op sterkte, vind ik het handig om een zonnebril te hebben op sterkte. Ik heb dan ook een zonnebril aangeschaft van een duurder merk omdat ik dan zeker weet dat mijn ogen goed zijn beschermd en tevens een goed kwaliteit monteur heb om te dragen. Voor een dagje strand of zwembad neem ik liever een goedkope variant mee. De reden hiervoor is dat ik wel eens mee heb gemaakt dat de zonnebril kapot is getrapt of zoek is geraakt. Ik ben voorzichtig met mijn spullen, maar het is altijd een risico. Ik ga altijd voor een zonnebril met een grotere monteur. Deze staat beter bij de vorm van mijn hoofd en zo valt mijn lange voorhoofd ook minder op. Meerdere voordelen in een zou ik maar zeggen.

Welke accessoires of kleding musthaves voor op vakantie, kan jij niet missen in je tas of koffer?

liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking
De afbeeldingen zijn afkomstig van de website Soccerfanshop.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *