Speciaal voor het lente seizoen heeft Inglot een aantal nieuwe nagellak kleuren toegevoegd aan het assortiment. Het gaat om de nieuwe nagellak kleuren 027-033 van de Inglot Natural Orgin nagellak lijn. Ik heb in totaal vier nagellak kleuren uit de Inglot Natural Orgin nagellak collectie mogen ontvangen en wat zien ze er prachtig uit! Ik ben dan ook nieuwsgierig hoe de kleuren mij bevallen. Lees je gezellig mee?

Inglot Natural Orgin nagellak in kartonnen verpakking
Inglot Natural Orgin nagellak

Alle kleuren nagellak uit de Inglot Natural Orgin nagellak collectie bestaan voor minimaal 77% uit natuurlijke ingrediënten en zijn vegan. De nagellak bevat een prachtige kleur en glans en blijven gezond. De nagellak belooft tot wel 7 dagen mooi te blijven en is dus long lasting. Ze zijn sneldrogend en zuurstof doorlatend waardoor de nagels mooi van kleur blijven. Ze blijven hierdoor het beste in de juiste conditie. Door de Inglot Base coat en Top Coat nagellak er bij te gebruiken blijven de nagellak kleuren nog mooier zitten en zijn tevens net als de kleurtjes vegan en zuurstof doorlatend.

Er zijn in totaal zeven nieuwe kleuren toegevoegd aan de Inglot Natural Orgin nagellak collectie. Alle zeven kleuren zijn totaal anders van elkaar en dat maakt ze uniek. De kleuren passen dan ook perfect bij het Lente Seizoen, maar tevens zou ik ze net zo goed het hele jaar door dragen. Ik houdt nou eenmaal van mooie opvallende kleuren en koos voor: 028 Pistachio Cream, 030 Pink Ink, 031 Baby Lavender en 032 Limitless Sky.

Inglot Natural Orgin nagellak

Alle vier de nagellak kleuren hebben zo hen eigen unieke kleur. Mijn ultieme favoriet is 030 Pink Ink. Vast niet heel verrast voor de mensen die mij kennen, want het is namelijk mijn lievelings kleur “roze”. Deze kleur roze heeft een warme tint en past perfect bij verschillende soorten outfits. Ik heb dan ook direct mijn tenen een kleurtje gegeven en ben helemaal om van blijdschap!

De kleur 028 Pistachio Cream was de eerste kleur die mij opviel in het rijtje. Het is een bijzondere kleur en heeft iets van een warm gele, limoen-groene kleur. Een mooi opvallende kleur waar ik veel complimenten al over heb gekregen. Als je houdt van een niet standaard lente kleurtje, dan is dit toch wel jouw ultieme match!

De kleur 031 Baby Lavender vind ik er ontzettend schattig. Het is een licht neutrale paarse kleur die overal goed bij staat. Ik ben normaal niet zo van de kleur paars, maar lila vind ik prachtig. Een typische lavendel kleur die mij direct doet denken aan mooie voorjaarsbloemen.

De kleur 032 Limitless Sky is een mooie donker blauwe kleur. Deze kleur blauw zie ik niet veel in de schappen en dat maakt dat ik hem uniek vind. Het is ook een heel andere kleur blauw dan bijvoorbeeld de 033 Alaska Coat, deze is echt veel lichter. Mijn zoontje was dan ook direct verkocht toen hij de kleur zag. “Die op doen mama!”.

De andere nieuwe kleuren uit de Inglot Natural Orgin nagellak collectie zijn: 027 Lemon Curd, 029 Papaya Sorbet en 033 Alaska Coat.

Inglot Natural Orgin nagellak swatches op nagels
Inglot Natural Orgin nagellak

Ik vind de kleuren van de Inglot Natural Orgin nagellak collectie prachtig! Ze zijn stuk voor stuk uniek en dat maakt deze zeker bijzonder. De kleur zijn fijn en gemakkelijk aan te brengen. Door meerdere lagen aan te brengen voor de kleur steeds intenser. Ik breng zo wie zo twee lagen aan aangezien de nagellak dan beter gedekt is. Persoonlijk houdt ik daar meer van. Het is fijn dat ze voor 77% uit natuurlijke ingrediënten bestaan, dit is ook beter voor je eigen gezond.

De Inglot Natural Orgin nagellak – kost €17,99 p/s.

Welke kleur uit de Inglot Natural Orgin nagellak collectie vind jij mooi?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *