Hallo lieve lezer! De nieuwe oogschaduw paletten van SHAB laat iedere vrouw kennis maken met de kracht van natuursteen. De SHAB Smokey en Smokey Topaz palette zijn hier op gebaseerd. Zo bestaat de SHAB Smokey uit wit-grijze-tot zwarte tinten, de SHAB Smokey Topaz palette bevat aardetinten zoals wit-bruin tot donker bruin. Je kunt er mooie Smokey eyes mee maken en ben dan ook zeer benieuwd naar de pigmentatie. Bovendien zijn ze nu ook verkrijgbaar bij Douglas! Lees je gezellig mee?

SHAB Smokey en Smokey Topaz Palette
SHAB Smokey en Smokey Topaz Palette

Shabnam Ashkar (SHAB): “Met de twee Smokey Palettes wil ik iedere vrouw kennis laten maken met de kracht  van natuurstenen. Uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het is om te ontdekken hoe je met cosmetica je innerlijke kracht kan laten ontwaken. Shab wil dit gevoel accentueren én je inspireren een dosis self love aan je beautyroutine toe te voegen”.

SHAB Smokey Palette
SHAB Smokey

Het SHAB Smokey oogschaduw palette bestaat veelal uit donkere tinten. Het is dan ook de perfecte oogschaduw palette om donkere Smokey eyes mee te creëren. De verpakking van het oogschaduw palette heeft een vierkante vorm en is gemaakt van hard karton. Op de voorkant staat het logo van SHAB, boven in de naam van het palette en een foto van mooie donkere opgemaakte ogen. Er is gekozen voor een zwart-wit marmeren uitstraling die je terug ziet komen in de gehele verpakking. Het idee vind ik goed gekozen. Het marmer op de verpakking is ver ingezoomd, maar ik zou persoonlijk daar niet voor hebben gekozen. Je ziet duidelijk aan de verpakking dat het marmer pixels bevat, vooral in de binnenkant van het palette. Het idee vind ik daarom leuk, maar ze hadden het beter een natuurlijke marmerlook kunnen geven. Dit komt ook meer High-end over in mijn ogen. 

Er zitten vier verschillende kleur tinten in het palette: glitter wit (Moonstone), glitter grijs (Grey Pearl), glitter donker grijs (Slate) en een matte zwart (Black Diamond). De namen vind ik prachtig gekozen, ook bij de inspiratiebron waar de paletten op zijn gebaseerd (de krant van natuursteen).
De pigmentatie van de oogschaduw is werkelijk goed! Ik merk iets van een kruimelig substantie bij de Grey Pearl, maar verder echt prima. De oogschaduw blend fijn in en er komt een mooie kleur te voorschijn. Black Diamond is dan ook echt mat zwart. Wauw!

SHAB Smokey Topaz Palette
SHAB Smokey Topaz

Het SHAB Smokey Topaz oogschaduw palette bestaat veelal uit aardetinten. Ik vind aardetinten prachtig om te gebruiken op mijn ogen. Bovendien kun je met deze smokey palette een heftige opvallende look maken, tevens een dragelijke alledaagse smokey eye look. Voor het tweede ben ik gegaan en maakte een ooglook met licht bruine tinten, die je kunt zien op de foto in dit artikel.
Op de voorkant van het SHAB Smokey Topaz palette staat net als bij de SHAB Smokey een afbeelding van mooie opgemaakte ogen. Daarnaast bevat de verpakking een bruine marmer design die tevens in de binnenkant terug te vinden is.

Ik vind dit marmeren design mooier uitgewerkt dan de SHAB Smokey, en komt met het marmer design natuurlijker over. Mijn voorkeur als het gaat om verpakkingen gaat naar de bruine variant. In de binnenkant zit net als bij de andere oogschaduw palette vier verschillende oogschaduw tinten: Een glitter beige/wit (Morganite) licht bruine glitter (Bronzite), Taupe/bruin matte kleur (Garnet) en een matte donker bruin (Brown Citrine). Over de pigmentatie van het SHAB Smokey Topaz ben ik net zo goed te spreken, als over de SHAB Smokey. Prachtige kwaliteit, goede pigmentatie en mooie donkere matte kleuren die duidelijk naar voor komen. Het in blenden van de kleuren gaat perfect en is het geld echt waard! Het merk SHAB heeft goede kwaliteit oogschaduw!

SHAB Smokey pigmentatie swatch
SHAB Smokey Topaz Palette pigmentatie swatch
SHAB Smokey en Smokey Topaz Palette resultaat ooglook

SHAB Cosmetics is hard aan het groeien en uitbreiden. Na landen als Italië en Spanje, zijn ze nu ook achter de schermen druk bezig met nog 5 Europese landen. SHAB Cosmetics is nu ook verkrijgbaar bij Douglas Nederland. Tevens bij shab.nl en Beautytasting.com.

Ben jij al bekend met het merk SHAB Cosmetics?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.
Campagne met Douglas.

Advertenties

6 Replies to “SHAB Smokey en Smokey Topaz Palette review”

  1. Ik ben daar dus heel slecht in om het zelf te doen, maar dit is wel een handig doosje om het wel in een keer goed te doen. Prachtige kleuren zijn het ook!

  2. Wauw wat een prachtige foto’s en wat een mooie paletten!! De SHAB Smokey Topaz spreekt mij het meeste aan. Ik ben dol op aardetinten als oogschaduw.

  3. Mooie palettes, al vind ik ze in verhouding wel wat duur: vier kleuren voor bijna €40. Dan zou ik eerder voor haar grotere palette gaan. Wel duurder, maar ook meer keuze in kleuren

  4. Ik kende het niet maar het zijn mooie kleuren en fijn dat de pigmentatie goed is. Wel best prijzig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *