Catrice heeft een nieuwe Vegan lipstick lijn. Deze Catrice vegan lipstick lijn heeft o.a. een toevoeging van collageen. Over het algemeen ben ik zeer te spreken over de kwaliteit en resultaten van de lipsticks van Catrice. In dit artikel lees je dan ook meer over de Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick in de kleur 030 Be Fearless. De 030 Be Fearless is de perfecte kleur voor dit najaar. Lees jij mee?

Catrice Vegan collagen Matt Lipstick 030 Be Fearless

Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick 030 Be Fearless

De Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick 030 Be Fearless is een lichtgewicht, lang houdende lipstick met een mooie matte finish. De Vegan Lipstick heeft een innovatieve Vegan formule die smelt op je lippen met een mooie intense pigment. Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick hydrateerd de lippen en doen ze optisch voller lijken.

Catrice Vegan collagen Matt Lipstick 030 Be Fearless

Zo zijn er ingrediënten toegevoegd als vegan collageen, hyaluronzuur, mura mura boter en aloë vera. Zo krijgen je lippen de juiste verzorging die het nodig heeft. De kleur van de Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick 030 Be Fearless is te omschrijven als een mooie bruin, roze lipstick kleur.

Een groot voordeel van Catrice Vegan Collagen Matt Lipsticks is, dat ze niet getest zijn op dieren en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn .

Catrice Vegan collagen Matt lipstick swatch

Conclusie over de Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick

Ik ben zeer tevreden over de Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick. Catrice heeft over het algemeen goede lipsticks in het assortiment, dus wist ik stiekem al dat het een goede aankoop zou zijn. De Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick in de kleur 030 Be Fearless is de perfecte kleur voor het najaar, die lekker opvallend is, goed uitsmeert over de lippen en een goede pigmentatie heeft. De lipstick kleur is te omschrijven als een mooie bruin, roze kleur. Ik vind de kleur dan ook goed staan.

De toevoeging van o.a. collageen is daarentegen een groot pluspunt. Collageen zorgt namelijk voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid in verschillende soorten bindweefsel. Hier hoort o.a. ook de huid bij.

Catrice Vegan collagen Matt lipstick 030 Be Fearless Resultaat.

Verkrijgbaarheid

De Catrice Vegan Collagen Matt Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €3,95 bij o.a. Kruidvat en Boozyshop.

Wat vind jij van de lipsticks van het merk Catrice?
liefs gea van glamview

Lees meer: Essence Crystal Power Eyeshadow palette 

Advertenties

One Reply to “Catrice Vegan Collagen Matt Lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *